What’s Up are probleme de sănătate. Artistul a ținut ascunsă afecțiunea gravă de care suferă

Vedeta se confruntă cu problemele de sănătate de ceva timp, însă acestea s-au accentuat în ultima perioadă. El a povestit la ”Neatza cu Răzvan și Dani” că a făcu niște analize care au arătat că are probleme cu inima. În urma unui test cu ventuze, medicul i-a precizat că are inima mărită. El a subliniat că, recent, situația a început să-l apese și că se trezește cu palpitații.

”Am facut niste analize si mi-au zis ca am inima mărită, adică am inima la limita superioara. Eu dorm prea putin si mi-au zis ca pocneste inima, o sa fug prin Europa la doctor, voi pleca pe 29 luna aceasta și mă voi întoarce pe 9 luna viitoare, sper că viu’, a spus Whats Up.

”O să mă rezolv cu inimioara. Nu am cum să plec acum, că e prea devreme. Vreau să-mi cer iertare față de toți oamenii cărora le-am greșit vreun pic din viața asta involuntar, că eu am stilul ăsta. Îmi doresc să fac bine și apoi fac rău din greșeală. Simt nevoia să-mi cer iertare că mă lasă hidrocentrala.”, a mai spus acesta.

Pentru a detensiona situația, Florin Ristei, care a fost prezent la dezvăluirea artistului, a încercat să facă o glumă cu privire la afecțiunea cântărețului.

”Înseamnă că iubești mult, dacă ai inima mărită. Îți dai seama ce o să scrie ziarele, nu?”, a spus Ristei.

What’s Up s-a opera de dublă hernie de disc

Amintim că, la începutul anului trecut, artistul a ajuns de urgență la spital. Acesta spunea atunci că nu a mai rezistat durerilor de spate.

„Din păcate, viața mă pune la colț și mi-a dat o hernie d-asta de disc, dar nu e nimic, îmi văd de muzică. O să mă operez și totul va fi bine. Am o dublă hernie de disc, dar nu mai e dublă hernie de disc, trebuie să mă opereze. Trebuie să stau în pat o săptămână și după o să mă opereze”, spunea acesta.

Wowbiz.ro informează că artistul are probleme și cu vederea și că este necesar să își facă o intervenție chirurgicală pentru a avea din nou ochi sănătoși.