Cristian Ghinea a răbufnit! Ministrul spuse că și-a atins punctul de fierbere

Cristian Ghinea a declarat că și-a atins „punctul de fierbere”, în urma celor spuse de Rareș Bogdan.

„Când Rareș Bogdan a făcut această măgărie, să spună public că dacă ar fi fost Boloș, ar fi fost mai OK PNRR-ul, a fost momentul în care mi-am atins punctul de fierbere. Deci, după ce am fost elegant cu ei, i-am lăsat să spună în partid acolo, în interior –  cine sună la centru i se spune domnule, nu vrea Ghinea să nu știu ce, deși nu era niciun fel de acoperire pentru proiecte – ok, am zis domnule, e politică, ne obișnuim cu ideea, dar să începi să spui și public chestia asta, cred că e prea mult. Atunci, a fost nevoie de o reacție, sunt OK cu reacția asta, nu vreau să continui acest conflict în coaliție, dar dacă e nevoie, am argumente toată ziua”, a declarat Cristian Ghinea la Digi24.

L-a deranjat faptul că acuzația a venit din partea unui partener de coaliție

De asemenea, acesta a punctat că l-a deranjat faptul că acuzația a venit chiar din partea unui partener de coaliție.

„Ce m-a deranjat la povestea cu Rareș Bogdan este: OK, opoziția trăncăne toată ziua, fără legătură cu realitatea, dar oameni din coaliție, care au știut sau puteau să afle foarte ușor – am vorbit cu Rareș Bogdan de multe ori la telefon, dacă este europarlamentar nu înseamnă că știe despre ce e vorba, sunt foarte multe regulamente europene”, a completat ministrul.

Totodată, Ghinea a vorbit și despre discuțiile din coaliție pe tema PNRR.

„A trebuit să răspund eu pentru niște decizii pe care nu le-am luat eu în crearea PNRR. Cele mai multe dintre scandalurile publice care au fost în jurul subiectului au fost pe propuneri despre care și eu le-am zis: Domnule, le lăsăm, dar sunt problematice. Tendința era de explozie pe pereți, pentru că fiecare crede că e altfel”, a conchis Cristian Ghinea.

Sursa foto INQUAM / Octav Ganea