„Pentru a răspunde curiozității prietenilor și neprietenilor, confirm faptul că foarte curând va avea loc lansarea unei cărți-interviu, pe care am realizat-o în colaborare cu jurnalista Marga Nițu”, anunţa Viorica Dăncilă la jumătatea lunii ianuarie.

Ciolacu are cartea Vioricăi Dăncilă, dar nu a citit-o: E în ţiplă, în continuare

Se pare totuşi că această carte nu şi-a făcut prea mulţi fani la vârful PSD. Preşedintele social-democraţilor, Marcel Ciolacu, a declarat că nu a citit cartea fostului lider PSD Viorica Dăncilă şi a afirmat, după ce i-a fost citit un pasaj din volum, că ”pentru frustrări, anxietăţi, depresii, există specialişti”, dar că el nu se încadrează în această categorie.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, duminică, la Prima TV, dacă a citit cartea Viorică Dăncilă şi a răspuns: ”Nu, mi-a dat-o domnul Vasile Dâncu, mi-a dat-o cadou, nu am apucat. E în ţiplă, în continuare”.

Marcel Ciolacu a adăugat că îşi respectă colegii, dar pentru frustrări sau depresii există specialişti, după ce i-a fost citit un pasaj din volum.

„Îi doresc sănătate multă şi ne vedem fiecare de drumul nostru”

”Eu respect toţi colegii, mai ales doamnele. Pentru frustrări, anxietăţi, depresii, există specialişti. Nu mă încadrez printre ei. îi doresc multă sănătate şi un viitor cât mai bun. Nu acuz pe nimeni de nimic. Am făcut o sugestie. Îi doresc sănătate multă şi ne vedem fiecare de drumul nostru”, a declarat Marcel Ciolacu, potrivit news.ro.

Ciolacu a mai precizat că nu el ca lider întocmeşte listele cu candidaţi la Parlament, după ce în spaţiul public au apărut discuţii că Viorica Dăncilă nu s-a regăsit printre candidaţii la Parlamentul României.

”Listele de parlamentari le fac preşedinţii de filiale. Nu am promis nimănui, nimic”, a declarat Ciolacu.

Viorica Dăncilă a făcut mai multe acuzaţii la adresa lui Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu în cartea-interviu pe care a publicat-o.