Donald Trump făcut o ultimă promisiune simpatizanților săi. Liderul american a adresat câteva cuvinte ca preşedinte al SUA. Totul s-a întâmplat în fața simpatizanţilor săi. Informațiile despre cuvintele adresate de Trump au fost furnizate de agenţiile internaţionale de presă.

”Ne vom întoarce, într-un fel sau altul”, a promis Donald Trump. El a avut un discurs foarte scurt. S-a întâmplat înainte de a se îmbarca pentru ultima dată în Air Force One. Acesta urma să decoleze către Florida, unde va petrece la resortul său ultimele ore ca preşedinte.

”Este pentru mine cea mai mare onoare şi un privilegiu să fi fost preşedintele vostru”, a spus Trump. El a mulțumit familiei sale şi staff-ului său pentru cei patru ani la Casa Albă.

”Au fost patru ani incredibili”, a spus liderul american. Acesta a subliniat că ”nu am fost o administraţie obişnuită”.

Trump, mesaj pentru cei care au avut COVID

Donald Trump le-a transmis ”respectul nostru şi dragostea noastră” oamenilor care au suferit din cauza pandemiei COVID-19.

”Doresc noii administraţii mult noroc şi mult succes. Cred că vor avea mult succes, au fundamentele să facă ceva cu adevărat spectaculos”, a apreciat liderul american. El crede că o revenire a economiei se conturează la orizont.

”Rămâneţi cu bine, ne vom revedea curând!”, a spus el în încheiere, conform Agerpres.

Trump nu a rostit numele preşedintelui ales Joe Biden. Mai mult chiar, contrar tradiţiei, el nu va participa la inaugurarea mandatului acestuia. Trump este de părere că a câștigat prin fraudă. , dar pe care nu a dovedit-o.

Donald Trump vrea să preia din nou puterea în America şi a discutat deja despre înfiinţarea unui nou partid. Totul s-ar fi întâmplat în ultimele zile. Au fost discuţii cu diverşi consilieri despre formarea unui nou partid politic. Totul a fost dezvăluit de unele persoane avizate în legătură cu această problemă. El vrea să continue să exercite influenţă după ce va pleca de la Casa Albă