”E josnic doamnă,
Mai zilele trecute, doamna Firea a sărit ca arsă aflând că un bolnav în stare critică a fost transferat la Ploieşti pentru că în Bucureşti nu mai erau locuri libere la terapie intensive.”, și-a început mesajul Traian Băsescu.

Gabriela Firea face tot

Fostul președinte al României și-a continuat mesajul de pe pagina personală de Facebook cu un atac dur la adresa Gabrielei Firea, cea pe care o numește ”specialistă în a crea confuzie”.

”Specialistă în a crea confuzie primăriţa a început să turuie pe toate posturile de televiziune câte paturi disponibile are EA la dispoziţie şi cum EA care face ochelari la tot poporul, repară dinţii la tot poporul, ia tensiunea la tot poporul, testează tot poporul etc, etc poate da paturi la tot poporul infectat cu SAR-COV-2 şi mai şi tratează tot poporul de COVID-19.”, a mai notat acesta.

Cine o împiedică pe Firea

Băsescu a mai notat că Ministerul Sănătății este cel care o împiedică pe Gabriela Firea, cea care ”se pricepe la orice boală”.

”O împiedică doar Ministerul Sănătăţii care n-o bagă în seamă, că altfel EA, care se pricepe la orice boală, ar oferă paturi de spital la tot poporul. Ştie însă că nu de paturi pentru tratarea COVID – 19 duce lipsă Ministerul Sănătăţii ci de paturi ATI echipate corespunzător.

Biata intrigantă nu a înţeles că tot mai mulţi schimbă canalul când începe să-şi reverse peste ţară cunoştinţele medicale având abordări care seamănă confuzie.

Oamenii au înţeles că nu de paturi duce lipsă Bucureştiul, ci de paturi echipate cu sisteme de ventilaţie în secţiile ATI.”, spune fostul președinte.

Gabriela Firea nu vede adevărul

Fostul președinte este de părere că edilul Capitalei este singurul care mai crede că îi poate păcăli pe bucureșteni. Mai mult decât atât, Traian Băsescu o condamnă pe Gabriela Firea că se folosește de această boală în scop electoral.

”Doar Firea mai crede că păcăleşte pe toată lumea că ea este salvarea celor care încep să nu mai aibe paturi în secţiile ATI.
Ce josnic este să încerci a valorifica boala şi moartea în scop electoral.”, a fost mesajul lui Traian Băsescu.