Tragedie cumplită în România. Unul dintre cei mai cunoscuți medici, care a salvat mii de pacienți, a decedat. Acesta a fost răpus de coronavirus. Este doliu în lumea medicinei.

Tragedie uriașă în România!

Pandemia de coronavirus face ravagii la nivel mondial, dar și în România. Aproape în fiecare zi avem parte de peste o mie de infectări cu COVID-19, iar sute de oameni își pierd viața. De această dată, un medic a decedat. Este vorba despre un medic foarte cunoscut care a salvat mii de pacienți.

Doctorul din Timișoara avea doar 44 de ani, dar a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Este vorba despre doctorul Cristian Milicin, care era intubat de câteva zile pe Sectia de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara.

Medicul s-a infectat cu noul coronavirus în urmă cu aproape trei săptămâni, iar starea lui de sănătate s-a agravat şi, în ciuda eforturilor colegilor de a-l salva, acesta a murit.

”Astăzi a decedat domnul Asistent Universitar Dr. Cristian Milicin, un medic tânăr, de doar 44 de ani, care activa în propria clinică, din cauza COVID-19, infectat în urmă cu mai puţin de 3 săptâmâni. Nu l-am cunoscut personal, dar profesional a fost un medic foarte bun, puternic şi sănătos, mereu dispus să ajute pe cei din jur.

E un eveniment oribil ce ne loveşte pe toţi ca un trăznet şi încă un mesaj pentru acei inconştienţi care nu în acest virus nemernic. Întreg colectivul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Pius Brînzeu” Timişoara este alături de familie. Sincere condoleanţe din partea tuturor. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris, pe o rețea de socializare, Raul Pătraşcu, managerul Spitalului Judeţean Timişoara.