Tragedie în România: un copil de numai 7 ani este de negăsit, în ciuda eforturilor a sute de oameni de a-i da de urmă.

Iar căutarea lui s-a îngreunat considerabil după căderea zăpezii, care a șters orice urme ar fi putut duce la găsirea copilului.

Tragedie în România – un copil parcă a intrat în pământ

Au trecut cinci zile de când Sebi, copilul de 7 ani din județul Arad, este de negăsit. Între timp, în zonă a nins și totul este acoperit acum de un strat consistent de zăpadă.

Băiatul a plecat sâmbătă dimineață de acasă spre un adăpost de animale aflat la marginea satului Vânători. Era împreună cu alți copii și cu un adult. La un moment dat, s-a îndepărtat de grup și de atunci parcă a intrat în pământ.

Peste 250 de oameni – polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari – au încercat să dea zilnic de urma lui. La căutările extinse pe o suprafață de 30 de km pătrați au participat și trei câini de urmă, dar și un elicopter MAI, potrivit digi24.ro.

Poliția apelează la ajutorul cetățenilor

Sebastian are 1,20 metri înălțime, păr șaten, fața ovală și constituție astenică. Cei care dețin informații despre unde s-ar putea afla minorul sunt rugați să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

În plus, autoritățile fac apel la posesorii de drone să îi ajute pentru a a putea scana o suprafață cât mai mare. Familia este convinsă că cineva l-a răpit pe Sebi, mai ales că micuțul cunoștea bine zona.

Absolut toți cei care îl cunosc pe Sebi spun că, în ciuda vârstei, băiatul știa foarte bine zona. Este prea puțin probabil să se fi rătăcit.

Prin urmare, părinții și rudele susțin ipoteza potrivit căreia copilul ar fi fost răpit și fac apeluri disperate să le fie înapoiat băiatul.

Sursă foto: Inquam Photos / Adel Al-Haddad.

Sursa foto: Poliția Română.