O fată, în vârstă de numai 13 ani, a alunecat la metrou, la stația Piața Unirii 1. Din fericire, tânăra a putut fi salvată înainte să se întâmple vreun incident tragic. Aceasta nu a fost rănită. Circulaţia a fost reorganizată între staţiile Piaţa Unirii 1 – Eroilor 1, înregistrându-se întârzieri minime.

Metrorex a anunțat că circulaţia a fost reorganizată între staţiile Piaţa Unirii 1 – Eroilor 1, înregistrându-se întârzieri minime.

”Metrorex informează că astăzi, 15.03.2021, la ora 18:54, la staţia de metrou Piaţa Unirii 1, linia 1 a avut loc un incident în care a fost implicat un călător. Din primele informatii, acesta a alunecat din greşeală în calea de rulare, fiind extras fără vătămări corporale. Conform procedurilor care se aplică in astfel de situaţii, a fost solicitată intervenţia echipajelor SMURD şi a Poliţiei Metrou”, a transmis, luni seară, Metrorex.

A fost vorba despre o fată de 13 ani, care a fost salvată fără a fi rănită.

”Precizăm că circulaţia trenurilor a fost reorganizată între staţiile Piaţa Unirii 1 – Eroilor 1, înregistrându-se întârzieri minime. De asemenea, reiterăm că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică: «În aşteptarea trenului nu staţionaţi dincolo de banda de siguranţă marcată la marginea peronului»”, a mai transmis compania, transmite News.ro

Scandal uriaș la Metrorex

Răzvan Cuc, fost ministru al Transporturilor, îl acuză pe actualul ministru Cătălin Drulă că vrea să înlocuiască membrii Consiliului de Administraţie de la Metrorex cu reprezentanţi ai USR.

„Ministrul actual schimbă drumurile pe autostrăzi, autostrăzile pe drumuri expres, studiile de fezabilitate pe studiile pe aer. Adică pe ceva inexistent. La final vom constata că frustrarea ministrului, depăşit de treburile propriului minister, se bate de la egal la egal cu trenurile de mare viteză existente în România.

Ca în fiecare basm, personajul bun se bate cu personajul rău. Aşa face şi noul ministru al Transporturilor în cazul Metrorex. Se crede personajul bun care vrea să învingă răul (existent) de la Metrorex, dar cu oamenii lui de la partid. Adică înlocuirea CA-ului cu membrii de la USR”, a scris, joi, 11 martie, pe Facebook, fostul ministru social-democrat.

Răzvan Cuc a precizat că ministrul Transporturilor este mai interesat de angajaţi şi sindicate decât de investiţiile în extinderea liniilor de metrou.

Sursă foto: INQUAM Photos, Octav Ganea