Doliu la Hollywood! Actorul Jay Pickett a ȋncetat din viață la vârsta de 60 de ani, ȋn timp ce se afla chiar pe platourile de filmare.

Mort ȋn urma unui posibil infarct, chiar ȋn timp ce se afla pe cal ȋn timpul filmărilor la un western

Din primele informații, se pare că decesul ar fi survenit ȋn urma unui infarct.

Jay Pickett

Actorul era binecunoscut pentru rolurile sale din serialele soap-opera “General Hospital” și “Port Charles”, iar acum filma un western chiar ȋn statul său natal, Idaho. Jay Pickett scrisese scenariul și era și producător pentru western-ul “Treasure Valley”, pe al cărui platou de filmare a avut loc tragicul eveniment, relatează jurnaliștii de la BBC.

Actorul și producătorul Jim Heffel a scris pe pagina sa de Facebook: “Am pierdut un prieten bun, iar lumea a pierdut o persoană extraordinară. Jay Pickett a hotărât să plece călărind ȋnspre Ceruri. Jay a murit ȋn timp ce se afla călare pentru filmul Treasure Valley ȋn Idaho. Așa cum face un cowboy adevărat!”

“Făcea ceea ce-i plăcea (…) Și era magnific”

De-a lungul carierei sale, Jay Pickett a mai avut apariții și ȋn alte seriale celebre precum “Desperate Housewives”, “Dexter” sau “NCIS: Los Angeles”. Ȋn acest ultim film, el juca rolul unui cowboy care ȋși căuta fiica de mult pierdută.

Travis Mills, coproducător pentru western-ul “Treasure Valley”, a transmis: “Nu există nicio explicație oficială pentru cauza morții sale, dar se pare că a fost un atac de cord”.

“Toți cei prezenți au încercat cât de mult au putut să-l țină în viață. Inimile noastre sunt frânte de durere și suntem ȋndurerați alături de familia sa, care este atât de devastată de această tragedie șocantă.

Făcea ceea ce-i plăcea: să fie actor, să călărească și să facă filme. Și era magnific”, a mai adăugat acesta.

Jay Pickett era căsătorit și avea trei copii.

Sursa foto: Pixabay