Trădare uriașă pentru Antena 1! O cunoscută prezentatoare a semnat cu Pro TV

Geanina Ilieș  semnat cu Pro TV după ce a făcut o pauză pentru a se ocupa mai mult de afacerea sa. Înainte să renunțe pentru o perioadă la apariția pe micul ecran, Geanina Ilieș a lucrat la Antena 1, unde a fost prezentatoare. Aceasta a participat, anterior, și la emisiunea ”Ferma”.

Acum, vine cu un nou proiect care speră să trezească emoția în români. Aceasta va prezenta emisiunea ”Hai să fim super” de la Pro TV Plus. În cadrul emisiunii vor fi invitați mari nume din sportul românesc.

„Sunt SUPER încântată să vă prezint noul proiect. ? «HAI SĂ FIM SUPER!» este o emisiune care are substanță, în primul rând. Am pus foarte mult suflet – atât noi, cei din echipă, cât și invitații. Sunt convinsă că am reușit să transmitem emoție și că oamenii o vor îndrăgi de la prima ediție. Am pregătit interviuri de colecție, cu cele mai mari personalități ale sportului românesc, eroi de care suntem mândri și care ne-au făcut cunoscuți în întreaga lume.

Veți afla poveștile lor de viață – așa cum nu le-au mai destăinuit până acum, amintiri din carieră, dar și din copilărie. Va fi cu zâmbete și, poate, cu lacrimi. Noua generație trăiește în mediul online, așa că este o emisiune căreia trebuie să-i dea «play»…. cu siguranță o va inspira. Și nu doar pe tineri. Va fi o gură de aer pentru noi toți – cred că merităm să facem o pauză de la tot tumultul din jurul nostru.”, a transmis Geanina Ilieș.

Primul invitat al emisiunii

Geanina Ilieș a precizat că primul invitat al emisiunii a fost Mihai Leu, campion mondial la box.

„Îl știe o lume întreagă, dar nu știu câți îl cunoașteți în realitate. Încă din prima parte a interviului o să realizați ce suflet cald poate avea acest Leu.”, spune acesta.

În cadrul emisiunii el a povestit ce fel de sporturi a practicat înainte de a descoperi pasiunea pentru box, dar și care a fost primul său contact cu o astfel de sală.

“Am vrut sa ma fac si mecanic auto, si sofer pe tir, pilot de avion, cred ca toti copiii isi doresc asta, dar se schimba la un moment dat.

Prima data intr-o sala de box am intrat cu bunicul meu, care era brailean. In Braila era centrul boxului romanesc. M-a dus la o sala de box, imi amintesc ca era arhiplina, stateau oamenii pe jos pe langa ring. Cred ca aveam 8 ani, eu mergeam la tenis de camp, un sport mai atractiv pe de o parte, dar tot la box am ajuns.

Poate  mi-ar fi placut foarte mult tenisul si ma gandesc uneori, ce as fi facut daca nu eram boxer. Aproape sigur as fi facut sport, mi-a placut foarte mult sportul.

Am fost si la fotbal, si la tenis de camp, am facut si inot inainte. Cred ca boxul m-a atras foarte mult. Eram foarte micut, foarte slab, nu prea eram pentru box”, a dezvaluit Mihai Leu in cadrul emisiunii.