Diablo 2 Lord of Destruction, conform Gameshop.ro, se afla in topul preferintelor din acest moment al „gamerilor” romani. Numai de pe site-ul de jocuri al companiei Best Distribution, parte a cunoscutei firme de calculatoare Best Computers, s-au vandut in ultima luna 30 de bucati ale acestui joc care costa comandat on-line 32,9 USD.
„Interesant este faptul ca pe site avem, in proportie de 95% cumparatori din provincie, care nu au acces la fel de direct ca bucurestenii la produsele proaspete”, ne-a declarat Teo Paduraru, director general Best Distribution.
Succesul de casa al celor de la Blizzard pe acest site este sustinut de Diablo II – Lords Of Distruction care s-a vandut in conditiile buzunarului virtual al romanului in aproximativ 30 de bucati. Cam acelasi volum de vanzari a atins si Emperor – Battle for Dune al celor de la Westwood in timp ce Black & White (Alb si Negru), jocurile care au pus pe buzele multora cuvantul „revolutie”, s-au vandut in cutiile de culori diferite in aproximativ 20 bucati.
De remarcat este faptul ca impatimitii jocurilor pe calculator pot apela, prin intermediul site-ului, la precomanda. Odata anuntata data de aparitie a unui joc (care, in functie de seriozitatea producatorilor poate varia de la cateva luni la niciodata), doritorii se pot inscrie pe o lista de asteptare, urmand ca in momentul lansarii sa intre in posesia acestuia.
Laudabila este incercarea de intrare in normal atat a celor care vand, cat si a celor care cumpara, dar va mai trece multa apa pe Dambovita pana cand chilipirgii de software nu vor mai ingrasa buzunarele comerciantilor stradali.    

Topul vanzarilor la jocuri
1. Diablo 2 Lord of Destruction Add-on
2. Emperor: Battle for Dune
3. Black & White Negru
4. Black & White Alb
5. Undying – Clive Barker
6. Fallout 1 & 2 Compilation
7. Unreal Tournament
8. NOX Classic
9. Total Annihilation
10. Blade Runner Classic
Sursa: Gameshop.ro