Este armonie perfectă se pare între Simona Halep și Toni Iuruc, mai ales că marele eveniment, nunta dintre cei doi, se pare că se va deveni în curând realitate. Unele surse din apropiate familiei campioanei susțin că relația dintre iubitul ei și familia Simonei s-a îmbunătățit enorm în ultimele luni, mai cu seamă că pandemia de coronvirus a pus pe pauză multe dintre treburi și i-a obligat pe cei mai mulți să se ocupe mai mult de lucrurile personale și cele care contează cel mai mult.

Se pare că Simona a vorbit deja cu părinții ei și le-a spus că Toni Iuruc este alesul și chiar dacă până acum erau împotriva relației, au cedat la auzul destăinuirilor fiicei lor.

„Simona a vorbit cu părinții ei, singurele persoane de părerea cărora chiar ține cont, iar ea le-a spus că chiar îl iubește pe Toni Iuruc. În acel moment, tatăl Simonei i-a spus clar că el nu are nicio problemă să fie cu Toni și că, dacă se iubesc, ar fi cazul să facă nunta. Iar Simona a spus că abia așteaptă”, a dezvăluit un apropiat al familiei Simonei pentru wowbiz.ro.

Principalele motive pentru care familia Simonei nu au fost de acord cu relația lor erau diferența mare de vârstă dintre ei, dar și faptul că Toni Iuruc a mai fost căsătorit. În cultura și tradiția aromână, acest lucru nu e ceva obișnuit.

Nunta se apropie cu pași repezi

Un apropiat al familiei declară că nunta ar urma să vină imediat de situația cu epidemia de coronavirus se mai linișteste și autoritățile vor permite la petreceri un număr mai mare de oameni.

„Vor face nunta cât de repede va fi posibil, cum se vor mai liniști lucrurile cu privire la coronavirus, cum se va permite ca o petrecere să aibă mai mulți oameni. Se iubesc, nu văd viitorul unul fără celălalt, iar Simona Halep este mai fericită ca niciodată de când sunt împreună. Așa că, acum, urmează să anunțe logodna, cât de repede, iar apoi, probabil, la câteva luni după, se va organiza și nunta, așa cum prevăd și tradițiile machedonești. Pentru că Simona și familia ei doresc să organizeze nunta conform tradiției, iar asta înseamnă că va fi multă lume la eveniment”, a declarat un apropiat al familiei pentru sursa citată.