Evenimentul de lansare a avut loc joi, 9 mai, şi a reunit figuri marcante din peisajul antreprenorial românesc, alături de invitaţii speciali Mike Butcher (European Editor TechCrunch) şi James Knight (International Development Manager TechHub).

Având o capacitate de până la 150 de persoane, spaţiul de evenimente din cadrul TechHub Bucharest a devenit neîncăpător pentru reprezentanţii comunităţii tech din întreaga ţară, curioşi să afle ce înseamnă TechHub şi ce va aduce nou pe piaţa din România.

„Ne-am bucurat să vedem interesul mare al comunităţii pentru TechHub. În doar două zile de la deschiderea înscrierilor nu mai erau locuri pentru evenimentul de lansare, ceea ce înseamnă că oamenii văd în existenţa TechHub o oportunitate reală. Membrii noştri vor beneficia de mai mult decât acces la un spaţiu de lucru: vom organiza pentru ei evenimente, workshop-uri, sesiuni de training şi conferinţe şi îi vom ajuta astfel să îşi dezvolte start-up-urile rapid şi să identifice noi oportunităţi de colaborare la nivel naţional şi internaţional!”, a declarat Daniel Dragomir, Director Executiv TechHub Bucharest.

TechHub Bucharest este situat în centrul Bucureştiului, pe strada Nicolae Filipescu nr. 39-41. Spaţiul de 420 metri pătraţi este împărţit între 35 de birouri permanente, 60 de locuri pentru co-working, săli de întâlnire şi spaţiul de evenimente. La mai puţin de o lună de la deschidere, gradul de ocupare TechHub Bucharest depăşeşte 50%, iar echipa executivă estimează că acesta va rula la capacitate maximă într-un timp foarte scurt.

Evenimentul de lansare TechHub Bucharest a fost organizat alături de How to Web cu sprijinul Adobe România, Staropramen, Aqua Carpatica, Leibniz şi Haribo.