Tavi Clonda și Gabriela Cristea, păgubiți de 15.000 de lei în doar câteva minute. Ce au pățit cele două vedete?

Tavi Clonda a explicat pe rețelele de socializare că paguba a apărut în timpul furtunii, după ce electrocasnicele s-au ars.

„Acum două săpămâni a fost iarăși o furtună, mi-a mai ars diverse lucruri prin casă, dar nu asta este problema. Anul trecut în pandemie, vă spun așa pe scurt, chiar când începuse prin aprilie, a căzut curentul și mi-a ars cam tot din casă, însemnând cuptoare, televizoare, nenorociri!”, a povestit soțul Gabrielei Cristea pe rețelele de socializare.

Vedeta şi-a îndemnat fanii să fie atenţi la furnizorul de electricitate pe care îl aleg

În acest context, vedeta şi-a îndemnat fanii să fie atenţi la furnizorul de electricitate pe care îl aleg, pentru a se trezi în aceeași situație. Simultan, acesta a relatat că s-a confruntat cu o situaţie similară în pandemie.

„Am făcut plângere. Au venit să constate lucrurile. Bă, nu mai zic. Toți acumulatorii, de la lanterne la orice aspiratoare de mână, orice era în priză și neaprinse mi s-au ars. Paguba a fost undeva pe la, ca să zic eu, 150 de milioane, 15.000 RON sau mai mult.

Ușile de la garaj, mașinile de spălat…e mai mult de 15.000 RON. Oricum jumătate de stradă merge, jumătate nu. Nu se poate așa ceva de la o simplă adiere de vânt. Mă voi transfera foarte urgent și voi face plângere. Aveți grijă ce furnizor electric vă luați. Mai bine vă luați o eoliană!”, a transmis anterior soţul Gabrielei Cristea pe reţelele de socializare.

Sursă foto: Facebook Gabriela Cristea