Liderul ALDE susține votul corect la alegerile locale. Acesta a anunțat într-o postare pe Facebook că înțelege supărările pe care românii le au și toate dezamăgirile, însă partidul pe care îl conduce își dorește o schimbare.

Totodată, Tăriceanu le-a promis românilor că va continua lupta împotriva unui sistem ”invizibil” care continuă să ne controleze viața. În același timp, aceasta a abordat și subiectul migrărilor de la PSD la PNL.

„Scrisoare deschisă către alegătorii liberali

Dragii mei,

Se apropie cu pași repezi alegerile și m-am gândit că, poate, este bine să limpezim puțin apele!

Ne-ați pus pe noi, cei din ALDE, la colț, pentru că ne-am aliat cu PSD-ul atunci când PNL-ul a fost înghițit de PDL și, peste noapte, a luat forma și obiceiurile lui Băsescu/Petrov!

„V-ați supărat pe noi, cei din ALDE, când am atras atenția că Iohannis este doar un ficus solemn care nu reprezintă nici liberalismul și nici poporul român.

Ați fost dezamăgiți de noi, cei din ALDE, când am spus că nu suntem de acord să renunțăm la libertățile și drepturile fundamentale nici de frica procurorilor, și nici măcar de frica unui virus.

Priviți neputincioși

Și iată unde ați ajuns: nevoiți să priviți neputincioși la trecerea a 135 de primari PSD în tabăra PNL și la trecerea de parlamentari PSD și ALDE la partidul care v-a promis cu limbă de moarte că a ferecat cu lanțuri porțile partidului și nici un traseist nu își mai găsește locul în partidul Brătienilor. În numele acestor promisiuni le-ați dat votul, le-ați dat încrederea voastră, și ne-ați pedepsit pe noi pentru fapte pe care nu le-am comis.

Noi, cei din ALDE, am rămas în tranșee, acolo unde ne-ați lăsat! Am rămas să luptăm, cu puterile noastre, pentru pensii și alocații așa cum zice legea.

Noi, cei din ALDE, am rămas singuri în lupta contra unui sistem invizibil, dar palpabil, care încet, încet, încearcă să ne acapareze viața!

Noi, cei din ALDE, așa puțini câți am rămas, suntem deciși să ținem sus steagul apărării drepturilor și libertăților românilor! Până la capăt!

Noi, cei din ALDE, vă așteptăm alături de noi!”, transmite Tăriceanu.