Primul care i-a urat ”La mulți ani” este liderul Partidului Social Democrat Neamț, Ionel Arsene. Acesa a scris pe pagina sa de Facebook să treacă cu bine peste această perioadă.

„Prieten drag, îți doresc să fii, ca și până acum, stăpân pe destinul tău! Indiferent de loc și de moment, să fii puternic! Să te învrednicească Dumnezeu să treci cu bine peste această nedreaptă încercare! La mulți ani, Liviu!”, a transmis Ionel Arsene, pe pagina sa de Facebook.

Codrin Ștefănescu i-a trimis și el o urare

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a scris și el un mesaj cu ocazia zilei de naștere a lui Liviu Dragnea, fostul lider al social-democraților.

Acesta îi dorește sănătate și multă putere și că trebuie să treacă peste ”cumplita încercare”.

„Astazi e ziua ta de naștere, Liviu! Îți doresc multa sanatate si multa putere, ca sa treci cu bine si prin aceasta cumplita încercare! Trebuie sa rezisti cu orice pret! Pentru ca te așteapta familia, prietenii si foarte mulți români care se gândesc mereu la tine!”, a scris și Codrin Ștefănescu.

Mai mult decât atât, organizația PSD Teleorman a distribuit și ea postea lui Codrin Ștefănescu.

Fostul lider PSD este inchis la Rahova, unde executa o condamnare de trei ani si jumatate de inchisoare in procesul privind angajarile fictive de la Directia pentru Protectia Copilului Teleorman.

Liviu Dragnea a fost incarcerat pe 27 mai 2019 si este cea de-a doua zi de nastere pe care o sarbatoreste la Rahova. Fostul lider PSD implineste miercuri varsta de 58 de ani.