Este vestea momentului pentru mii de români. Dacă vrei să îţi cumperi electrocasnice noi nu mai trebuie să aştepţi mult timp. De la 1 mai poți să le dai la schimb pe cele vechi ca să primești reduceri pentru unele nou-nouțe prin programul Rabla pentru electrocasnice.

Super mulţi bani pentru români

Cum programul Rabla pentru Electrocasnice 2021 este, de fapt, o continuare a celui din 2020 devenit nefuncțional din cauza problemelor tehnice ale platformei informatice a AFM, cei 24 de comercianți validați deja anul trecut vor rămâne în program.

Rabla electrocasnice, buget mai mare ca anul trecut

Bugetul alocat este însă cu 35 de milioane de lei mai mare ca anul trecut, astfel că și numărul comercianților va putea crește.

Potrivit președintelui AFM, nu va exista un termen limită până la care comercianții se pot înscrie în program. Înscrierea se va face până la epuizarea fondurilor disponibile. Suma totală de anul acesta va fi de 75 de milioane de lei

Cifrele din vânzări arată că românii și-au făcut mari planuri de gătit dar și de curățenie și de grădinărit înainte de Paște. Vedem o creștere a vânzărilor pentru electrocasnicele de frământat aluatul cu 2000% în aprilie anul acesta față de aceeași perioadă din 2021.

Iar pentru electrocasnicele de bucătărie în general vedem un salt de 500%. Mare succes în vânzări l-au avut și aspiratoarele verticale, dar și produsele pentru casă și grădină.

Clienții, sau clientele mai bine zis, s-au gândit și la ele, nu doar la curățenie și gătit, așa că dacă anul trecut vânzările de cosmetice și make-up au stagnat, vedem că în primele luni din 2021 vânzările în cazul acestor produse s-au dublat.

Sursă foto: Dreamstime