Culisele economiei

Probabil ca cel putin o data v-ati intrebat cat valoreaza vestitele ctitorii comuniste, Casa Poporului, Casa Scanteii si Casa Radio. Cele trei constructii socialiste sunt cele mai scumpe imobile din Romania. Veti afla povestea fiecarei cladiri si veti vedea imagini inedite din interiorul fiecareia dintre ele. Expertii imobiliari vor incerca sa stabileasca care este pretul de piata al celor trei constructii emblematice.

Expert

Veti vedea cat de rentabila este refinantarea vechilor credite. Cu toate ca dobinzile la creditele in lei si valuta au scazut, sunt clienti care platesc aceeasi dobanda de doi sau trei ani. Aparitia creditelor de refinantare ar putea rezolva aceasta problema. Veti vedea care sunt conditiile in care bancile acorda astfel de credite, pentru a afla daca este o operatiune rentabila.

Trenduri

Vanatoarea este o pasiune veche pentru unii si la moda pentru tinerii oameni de afaceri. Veti afla cat de costisitor este acest sport si care sunt echipamentele de care aveti nevoie pentru a-l practica in siguranta.

Fabrica de Bani

Daca vrei sa ai o afacere si ai deja ceva bani disponibili, cel mai usor este sa cumperi o afacere in franciza. Sunt deja cateva firme care au simtit oportunitatea de a cistiga bani din punerea in legatura a francizorilor cu francizatii. Noi va aratam cum se poate incheia un contract de franciza si ce oportunitati ofera aceasta piata.