Investitia in extinderea retelei s-a cifrat la 60 milioane USD, iar pentru anul viitor sunt estimate alte investitii de 30-50 milioane USD. Compania este interesata de dezvoltarea serviciilor de date, care reprezinta aproximativ 20% din traficul retelei. Actionarul principal al Zapp este Inquam Limited, companie internationala care furnizeaza servicii in domeniul retelelor mobile de comunicatii. Actionarii principali ai Inquam sunt Qualcomm, lider pe piata produselor si serviciilor digitale mobile si Omnia, un fond de investitii afiliat grupului industrial Saudi Oger, care deruleaza investitii de peste 70 milioane dolari in intreaga lume.

Site-ul Flamingo a depasit 9 milioane de vizitatori

Site-ul Flamingo Computers www.flamingo.ro are, in prezent, 100.000 vizitatori unici lunar, adica de trei ori mai multi decat in urma cu un an. Site-ul contine informatii structurate pe categorii de produse si servicii. In aceste conditii, un potential client isi poate configura online sistemul dorit, nemaifiind necesara consultarea unui specialist. Pe site-ul Flamingo este disponibil si un un manual de rezolvare a problemelor comerciale, tehnice si profesionale.

Utilitatile, taxele si amenzile se vor plati prin card

Societatile furnizoare de utilitati, precum si institutiile publice care incaseaza impozite, taxe, amenzi,
penalitati si alte obligatii de plata sunt obligate, de la 1 februarie 2003, sa accepte incasari si prin intermediul cardurilor, potrivit unei ordonante de urgenta aprobate in sedinta de joi a Guvernului. Masura se va aplica, de la 1 februarie 2003, si persoanelor juridice care realizeaza acte si fapte de comert, ce depasesc o anumita cifra de afaceri, stabilita prin hotarare de Guvern. In vederea evitarii fraudei si realizarii, in mod controlat, a decontarii prin intermediul acestui sistem, agentii economici vor fi dotati cu terminale de plata de catre bancile acceptante de carduri. Acestea vor suporta si cheltuielile de achizitionare si instalare a echipamentelor.

Rol.ro a mai facut un pui: SuperCadou.ro

Portalul Romania Online (www.rol.ro) a lansat un site de cadouri care permite comandarea de cadouri
personalizate prin intermediul Internetului. Prin intermediul acestui site, internautii pot comanda cani si tricouri personalizate cu texte si poze la alegere, inclusiv fotografii personale care pot fi plasate pe astfel de
produse. Produsele care pot fi personalizate in acest moment sunt cani albe, tricouri albe si tricouri
negre. Preturile variaza intre 255.000 si 320.000 lei pentru o cana sau 330.000 si 590.000 lei pentru tricouri, in functie de suprafata acoperita cu texte si imagini. Clientul va primi produsul prin posta, iar plata se
va face in sistem ramburs.