Cabinetul de avocatura al fostului ministru al justitiei, Stoica&Asociatii, a inchiriat 450 mp de spatii de birouri in cladirea Opera Center. „Conceptul exceptional al acestui proiect de clasa A il recomanda atat prin calitatea spatiilor, prin locatia deosebita, cat mai ales prin sansa de a obtine un plus de imagine”, afirma Horatiu Florescu, senior broker al firmei de consultanta imobiliara Colliers international, care a realizat tranzactia. In cladirea Opera Center se afla in acest moment nume mari, precum ING Nederlanden, GlaxoSmithKline, Eli Lilly, USAID, Pricewaterhousecoopers and AutoCobalcescu.

HVB Bank a inchiriat spatii noi in Piata Victoriei
Suprafata totala ocupata insumeaza 500 mp la nivelul etajului 1, in imobilul de birouri, de clasa A, Sevastopol Metalimportexport, situat in Piata Victoriei. „Marile avantaje de care dispune cladirea sunt: locatia, flexibilitatea spatiilor si eficienta costurilor”, declara Gabriel Marchievici, Commercial Senior Broker la Eurisko Consulting, compania imobiliara care s-a ocupat de aceasta tranzactie si a relocat in acelasi imobil si compania Rompetrol Downstream, pe o suprafata totala de 600 mp. Amplasat in zona nordica a orasului, in vecinatatea Pietei Victoriei, imobilul dispune de o suprafata neta de birouri de 3.260 mp. Sevastopol se inscrie in clasa imobilelor de clasa A, de marime medie, beneficiind de o arhitectura reprezentativa si functionala.

Univers’All deschide un nou supermarket la Suceava
Pe 10 octombrie, lantul de magazine Univers’All va inaugura cel de-al doilea sau supermarket. Pana la sfarsitul acestui an reteaua va numara trei magazine, urmatorul oras vizat fiind Targu Mures. Fiecare supermarket are o suprafata totala de vanzare de 2.500 mp, unde se gasesc in medie 12.000 de articole de larg consum, atat din sectorul alimentar, cat si nealimentar. Magazinul de la Suceava reprezinta o investitie de circa cinci milioane de euro.