Capital va publica pe data de 24 septembrie noua ediție a revistei „Top 100 Femei de succes din România”. 

Până atunci, vă prezentăm care au fost nominalizatele anului 2020.

Cristina Chiriac. Din poziția de președinte a Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin militează pentru egalitatea de gen în domeniul afacerilor. Realizator tv la Canal 33, fost director general World Trade Center, proiectul de suflet al Cristinei Chiriac este Flori de Ie. Este o inițiativă antreprenorială ce are ca scop promovarea valorilor românești, a portului tradițional și dezvoltarea mediului rural.

Augusta Dragic. Este cofondatoare Superbet Group, însă s-a retras din conducerea companiei pentru a se axa pe activitatea fundației. Proiectele derulate sunt în domeniul culturii, educației și antreprenoriatului. În contextul pandemiei, Fundația Superbet a ajutat peste 30 de spitale din România cu produse medicale destinate luptei împotriva COVID-19.

Principesa Margareta. Majestatea Sa este implicată în proiecte de responsabilitate socială încă de după revoluție. În prezent, Custodele Coroanei este și președintele Crucii Roșii România.

Mirela Nemțanu. Director Executiv al Fundației HOSPICE Casa Speranței, cel mai mare ONG din România care acordă servicii medicale. Este singura entitate la nivel național care oferă servicii de tip paliativ complete, atât copiilor, cât și adulților care se luptă cu un diagnostic de boală incurabilă. Toate serviciile pe care HOSPICE le oferă sunt 100% gratuite și ajută an de an mii de pacienți.

Alessandra Stoicescu. Cu o carieră de invidiat în industria media, o mare parte din activitatea profesională a Alessandrei Stoicescu de desfășoară în domeniul carității. Este Președintele și Ambasadorul Fundației Mereu Aproape de unde coordonează proiecte într-o mulțime de domenii, printre care sănătatea publică și educația copiilor.

Câștigătoarea categoriei „Societatea Civilă” din revista „Top 100 Femei de succes”, ediția 2020, a fost Augusta Dragic. 

Capital Top 100 Femei de Succes, ediția 2021, va fi disponibilă la chioșcurile de ziare și online pe www.agoramag.ro începând cu 24 septembrie. 

În seara de 23 septembrie va avea loc Gala Capital Top 100 Femei de Succes, unde vom afla câștigătoarea categoriei societate civilă desemnată pentru anul 2021.