Smiley, anunțul pe care îl așteptau milioane de fani. Vedeta tv nu și-a ținut prea mult admiratorii în suspans și a dezvăluit ce nume îi va pune fetiței sale.

La doar o săptămână de la naștere, micuța este deja o vedetă la rândul său, Smiley și Gina Pistol prezentând în mod public ecografii în care poate fi văzută.

Smiley, anunțul pe care îl așteptau milioane de fani. Cum o va chema pe fetița sa

Smiley a anunțat numele fiicei sale, care s-a născut în urmă cu câteva zile.

Prin intermediul unei postări pe Instastory, cântărețul le-a dezvăluit fanilor numele fetiței – Josephine Ana Maria.

În plus, acesta i-a făcut și o frumoasă declarație de dragoste, ”Josephine, ne-am îndrăgostit iremediabil de la primul zâmbet”, în dreptul unei imagini din timpul unei ecografii.

După revenirea acasă, Smiley și iubita lui au postat un filmuleț prin intermediul căruia le-au mulțumit fanilor pentru mesajele de felicitare pe care le-au primit.

”Le multumim tuturor oamenilor nostri care ne-au trimis un gand bun prin ❤️ lor, prin comentarii, celor care ne-au sustinut sau incurajat. Suntem bine, sanatosi, acasa, iar asta e minunat. Va transmitem toata iubirea noastra”, a scris cuplul pe social media, potrivit stirileprotv.ro.

Video cu imagini de dinaintea naşterii

Smiley (37 de ani) şi Gina Pistol (40 de ani) au devenit părinţi pe 9 martie, când prezentatoarea de la Antena 1 a născut o fetiță.

”Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranţă următoarele: Am devenit părinţi!. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetiţa noastră este sănătoasă, are 3,230 kg şi 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă.

Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din vieţile noastre şi ştim deja că nu ştim nimic din tot ce ne aşteaptă”, a transmis Smiley printr-un mesaj pe Facebook.

Gina Pistol a născut într-un spital privat din Capitală.

Artistul a publicat şi un video, pe canalul său de YouTube, cu imagini de dinaintea naşterii.

Trebuie amintit că Smiley a lansat și o piesă dedicată fiicei lui. Versurile și muzica sunt compuse chiar de el, alături de Dorian Micu.

”Momentul în care întemeiezi o familie este ceva unic”, și-a explicat Smiley gestul.