Indiferent de sumele pe care le încasează, Simona Halep a rămas o persoană le fel de simplă, drept dovadă, constănțeanca a petrecut Crăciunul alături de familia sa.

Fanii au putut constata acest lucru din imaginile postate chiar de ea pe contul personal de socializare.

Se pare că în acest an, sportiva nu a dorit altceva decât să stea alături de cei dragi, acasă. De asemenea constănțeanca a ales să împărtășească cu fanii săi din întreaga lume modul în care a petrecut Crăciunul, postând fotografii de sezon. Cei care o apreciază pe sportivă nu au ezitat și au admirat-o pe Simona, asigurându-se că aprecierile și urările de bine ajung la jucătoare la ceas de sărbătoare.

La scurt timp după ce fotografiile au apărut, Simona Halep a strâns mai bine de 10.000 de aprecieri, semn că fanii sunt foarte interesați de viața sportivei.

Totuși, unii se întreabă dacă nu cumva Simona și Toni Iuruc s-au despărțit, având în vedere că sportiva a ales să petreacă Crăciunul în sânul familiei.

De ce a rămas Halep în România

De menționat este faptul că, Simona Halep a luat decizia de a rămâne în țară după ce s-a consultat și cu Daren Cahill, antrenorul său. Aceasta nu a zburat către Australia, așa cum mai multe jucătoare au decis, Halep preferând să se relaxeze în preajma familiei înainte de competițiile din 2021.

Astfel, în luna ianuarie românca va pleca să se antreneze în cadrul unor turnee de pregătire pentru Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului.

Totuși, până la acel moment, Simona Halep a sărbătorit Crăciunul alături de cei dragi, după cum se poate observa și în imaginile postate pe conturile sale de socializare alături de mesajul “Crăciun fericit!”, scris în descrierea fotografiilor.

Constănțeanca a stat alături de părinți, s-a bucurat de brad și decorațiuni, dar și de timpul petrecut alături de o persoană extrem de dragă. De asemenea, sportiva s-a fotografiat alături de cumnata și nepoata sa, la masa de Crăciun fiind prezent și fratele jucătoarei.

Totodată, în ultima fotografie se poate vedea că și Toni Iuruc a fost prezent.