Simona Halep trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Toni Iuruc. La puțină vreme după ce fostul lider mondial al tenisului feminin în vârstă de 29 de ani a fost cerută în căsătorie, acceptând pe loc propunerea partenerului său de viață din ultimii ani, acum, cei doi au stabilit când va avea loc marele eveniment

Potrivit informațiilor Pro Sport, nunta dintre Halep și Iuruc se va desfășura anul viitor, în 2022, iar Simona se așteaptă la un eveniment de cinci stele, care va ține cel mai probabil capul de afiș în România. Până atunci însă, sportiva are de gând să mai organizeze o super petrecere în cinstea logodnei, de această dată cu mai multe persoane decât în primă fază, când a decis să își cheme doar apropiații.

Soțul Simonei Halep, Toni Iuruc, este divorțat și provine dintr-o familie de machedoni, fiind cu 13 ani mai mare decât fostul lider mondial. Iuruc este un om care deține mai multe afaceri în domeniul imobiliar și care s-a dovedit un personaj de succes de-a lungul timpului în business.

Simona Halep și-a deschis un business în domeniul imobiliar

Cu o avere de peste 37 de milioane de euro câștigată din tenis, Simona Halep a ales să investească banii în domeniul imobiliar, domeniu în care activează și viitorrul ei soț. Astfel, aceasta a pornit acum patru ani, cu achiziția unei pensiuni de patru stele din Poiana Braşov, Drachenhaus.

Cu 24 de camere şi vedere la masivul Postăvarul, achiziţia a fost una de succes pentru Simona, care a cumpărat şi hotelul cu acelaşi nume din centrul istoric al Braşovului. După această achiziție, sportiva s-a decis să construiască hoteluri şi la Constanţa. Responsabil cu proiectele de pe Litoral a fost desemnat fratele ei, Nicolae.

Lotus Studios, hotelul din Mamaia Nord, şi-a deschis porţile în luna aprilie a acestui an, iar în iulie a fost inaugurat şi noul hotel DNH de la Năvodari.

Sursa foto: Instagram, Simona Halep