Lovitură de teatru în tenis. Cea mai bună jucătoare din România, Simona Halep, a luat o decizie radicală. A spus adio turneului de la Miami după ce câştigase primul meci.

Simona Halep se retrage

A treia jucătoare a lumii în clasamentul WTA a luat o hotărâre surprinzătoare. A anunţat în urmă cu doar câteva momente că s-a retras de la Miami Open, competiţie în care era angrenată şi la simplu şi la dublu, anunță news.ro.

„Îmi pare foarte rău că trebuie să mă retrag la simplu şi dublu de la Miami Open, dar accidentarea nu îmi permite să joc aici cum mă aşteptam.

Mă întristează că nu pot continua, voiam să dau tot ce am mai bun aici şi să joc multe meciuri, dar din păcate nu pot. Sper că anul viitor vor reveni mai sănătoasă şi mai bună. Le mulţumesc enorm organizatorilor Miami Open şi WTA pentru eforturile făcute pentru organizarea acestui eveniment şi pentru a ne face să ne simţim în siguranţă”, a scris Halep pe o reţea de socializare.

Halep, accidentată la umărul drept

Halep s-a retras din cauza unei accidentări la umărul drept. Simona Halep urma să joace astăzi în turul trei la simplu la Miami Open, cu letona Anastasija Sevastova. La dublu, Halep şi germana Angelique Kerber erau calificate în optimi.

Halep a avut mari probleme şi în primul meci de simplu pe care l-a jucat la Miami. A solicitat o pauză lungă şi intervenţia medicului la meciul cu Caroline Garcia. Totuşi, după un prim set pierdut, Halep a revenit şi s-a impus în decisiv cu 6-0.