În scopul creșterii capacității, Mamas Koutsoyiannis, CEO al Moore Stephens KSC pentru România și Republica Moldova, a adus alături de el o echipă de profesioniști dedicați cu o experiență cumulată de 56 de ani în domeniul consultanței și auditului financiar. Această echipă este formată din Andrei Stan – audit partner, Casian Sabău – audit partner, Valeriu Cernei – IT audit & advisory partner și Vlad Tomoșoiu – managing partner al casei de avocatură corespondentă.

Compania Moore Stephens este recunoscută la nivel mondial ca fiind una din principalele surse de consultanță și audit financiar. Cu peste 100 de ani experiență în domeniu, Moore Stephens a reușit formarea unei echipe de 26.290 de angajați, pentru a acoperi în mod profesionist nevoile partenerilor companiei aflați în 103 state. Veniturile încasate de companie se ridică la peste 2.600 de miliarde de dolari.

Extinderea operațiunilor Moore Stephens KSC în România și Republica Moldova a fost prilejuită de creșterea dinamicii afacerilor locale și regionale. Este un pas important pentru România și Republica Moldova, iar Moore Stephens KSC va depune toate eforturile pentru a se asigura că sprijină această evoluție.

”Calitatea, transparența și onestitatea sunt cele trei ingrediente care stau la baza parteneriatelor de succes și suntem onorați că Moore Stephens ne-a așes ca parteneri regionali. Suntem convinși că în această formulă putem răspunde nevoilor tot mai numeroase a companiilor locale și internaționale, concentrându-ne pe nevoile specifice fiecărei industrii. Ne propunem ca în următaoarea perioadă să ne concentrăm pe consolidarea operațiunilor prin oferirea de servicii cu valoare adăugată, urmând ca în următaorii doi ani să ne extindem la nivel local”, a declarat Mamas Koutsoyiannis.

Moore Stephens KSC în România

Mamas Koutsoyiannis ocupă funcția de CEO al Moore Stephens KSC pentru România și Republica Moldova. Are o experiență de peste 19 ani, dintre care 13 ani în România, fiind managerul unei companii de același profil. Este membru al Asociației Experților Contabili din marea Britanie (ACCA), membru al Institutului de Contabili Publici Autorizați din Cipru (ICPAC), membru al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR), membru al Corpului de Experți Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), membru al Camerei Consultanților Fiscali din România (CCFR). Domnul Mamas Koutsoyiannis a fost nominalizat Ambasador ACCA în semn de recunoaștere a angajamentului său pentru promovarea ACCA în România și Republica Moldova și, în prezent, este membru al Ședinței Comitetului Director ACCA din România.

Andrei Stan ocupă funcția de audit partner și are o experiență de peste 10 ani în audit, contabilitate, consultanță și due-dilligence aplicate atât la nivel local, cât și internațional, fiind totodată membru al Asociației Experților Contabili Autorizați din Marea Britanie (ACCA).

Casian Sabău ocupă funcția de audit partner și are o experiență de peste 13 ani în audit, contabilitate, consultanță și due-dilligence. Pe lângă statutul de membru al Asociației Experților Contabili Autorizați din Marea Britanie (ACCA), domnul Sabău este și membru al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR), fiind certificat și în auditarea fonsurilor europene.

Valeriu Cernei ocupă funcția de IT audit & advisory partner. Are o experiență de peste 14 ani în audit și consultanță IT, este membru ISACA și membru afiliat BCI. Domnul Cernei a realizat mai multe proiecte în domeniul securității informaționale, auditului IT, IT due dilligebce, auditului și implementării proceselor IT și asigurarea continuității afacerii pentru diferite instituții din domeniul financiar, retail și industrie din România, Republica Moldova și Rusia.

Vlad Tomoșoiu ocupă funcția de managing partner al casei de avocatură corespondentă biroului Moore Stephens KSC din România și este membru al Baroului București. Domnul Tomoșoiu a fost implicat în diverse domenii conexe corporative și comerciale. Pe parcursul carierei sale, a dobândit o experiență vastă în consilierea angajatorilor privind teme variate de probleme de muncă și a fost implicat în diverse proceduri de insolvență.