Surprize pentru abonații Netflix

În mai 2024, Netflix aduce noi surprize pentru abonații săi. Unul dintre cele mai așteptate evenimente este revenirea unui serial iubit cu un sezon proaspăt. În plus, vor fi disponibile și filme noi, unele dintre ele promițând să fie cu adevărat captivante.

Oamenii se vor bucura de noul sezon al serialului adorat „Bridgerton”. Acest serial a cucerit inimile publicului datorită unei povești palpitante. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu acest univers, acțiunea se desfășoară în jurul a opt membri ai familiei Bridgerton, care navighează în căutarea iubirii și a fericirii în înalta societate londoneză.

Acest serial a câștigat popularitate și datorită faptului că se bazează pe romanele de succes ale Juliei Quinn. Pentru cei care au urmărit deja primele două sezoane, detaliile sunt deja cunoscute.  Așteptat cu sufletul la gură de o audiență vastă, sezonul 3 se va lansa în sfârșit pe Netflix în această lună.

Oamenii se pot bucura și de o serie de filme noi. Începând cu data de 1 mai 2024, platforma de streaming va găzdui mai multe producții. De exemplu, „Beautiful Rebel” este disponibil din data de 2 mai 2024. Filmul prezintă povestea unei vedete rock din Italia, care și-a urmat visul până în cele din urmă, fără să cedeze în fața provocărilor.

În ciuda tuturor obstacolelor întâlnite, a rămas hotărât să își atingă scopul.

O altă producție captivantă este „Golden Kamuy”. În a doua parte a lunii mai, pe platforma de streaming vor apărea și alte producții.

„Unfrosted” este una dintre ele, fiind o alegere excelentă pentru cei pasionați de comedie. De asemenea, „In Good Hands” promite să fie o altă peliculă tentantă pentru cinefili.

Pentru cei în căutare de dramă, filmul „A part of you” poate fi o alegere excelentă. Pe platforma de streaming va fi lansat și filmul „The Final”.

O altă surpriză este reprezentată de un film românesc care a obținut recorduri de vizionare în cinematografele din România: „Tati Part time”.

Au apărut noi producții românești pe Netflix

Luna trecută, au apărut și noi producții românești:

  • Spectacolul de stand-up „Bordea: Teoria Conspirației” (O explorare fascinantă a teoriilor conspirației, a vieții personale și a multor alte subiecte. „Bordea: Teoria Conspirației” promite să ofere momente de divertisment într-un stil unic.)
  • „Visul” (O poveste impresionantă despre un actor care conduce o piesă de teatru într-o închisoare, redescoperind puterea vindecătoare a artei.)
  • „Klaus și Barroso” (O comedie despre un barman aflat în dificultate financiară și fratele său, un bodyguard, care organizează o petrecere clandestină pentru burlaci.)