Performanță istorică pentru un român în industria muzicală mondială

Șerban Cazan semnează în calitate de compozitor piesa „What do you belive in”, care din momentul lansării a fost „piesa săptămânii” pe Radio BBC 2 și „Cea mai tare piesă” pe Radio BBC 1, cel mai important radio din Marea Britanie.

Piesa „What do you belive in” este sigle-ul care dă titlul noului album mult așteptat al artistului Rag’n Bone Man, care vine după cel care conținea piesa „Human” care a fost hit internațional și a depășit 1.000.000.000 (1 miliard) de play-uri pe spotify.

Piesa nou lansată a fost scrisă de Șerban Cazan într-o sesiune cu Oak Felder, Sebastian Kole și Rory Graham (Rag’nBone Man) la studiourile ROMDROPS, divizia internațională a HaHaHa Production, din Londra.

„Dacă în primii ani de muzică îmi imaginam doar cum e să te întâlnești și să lucrezi cu cele mai importante nume din industrie la nivel internațional, astăzi nu pot decât să mă simt norocos și onorat că trăiesc pe viu aceste emoții.

Întâlnirea cu Rag’n Bone Man și munca pentru noul său album punctează cea mai mare reușită a mea din cariera de până acum. Să fac echipă cu Sebastian Kole și Oak Felder pentru piesa care dă titlul albumului “What do you believe in” a dus totul la un alt nivel. 18 ani de muncă, multă perseverență și un strop de noroc m-au adus aici unde, prin ROMDROPS, am șansa nu doar de a cunoaște oameni impresionanți, ci de a fi constant inspirat de ei, de munca lor, de talentul lor.

Pentru mine, ROMDROPS și întâlnirile profesionale pe care le trăiesc prin acest proiect sunt cofirmări care-mi dau încredere că mereu poți visa, mereu poți face mai mult, mai bine și că nu ne oprim aici. Mai sunt multe surprize pe care abia aștept să le împărtășesc cu voi.”, declară Șerban Cazan, unul dintre cei mai titrați și apreciați producători și compozitori români pe plan internațional.

Serban Cazan, Filip Maria si Smiley
Serban Cazan, Filip Maria si Smiley

Șerban Cazan pregătește în următoarea perioadă alte lansări remarcabile

După ce acum câteva luni a produs piesele „Praising you” semnată de Rita Ora și Fatboy Slim și „Can’t forget you” lansată de James Carter, Ofenback și James Blunt și a început lucrul cu Rag’n Bone Man la noul său album, Șerban Cazan pregătește în următoarea perioadă alte lansări remarcabile cu:

  • Rita Ora
  • Tom Walker
  • Claudia Valentina
  • Morgan
  • și Jojo,

De asemenea, el mai pregătește și sesiuni de creație muzicală cu Tom Grennan și Lily Allen în această vară.

La aproape 16 ani de când s-a lansat, HaHaHa Production a devenit una dintre cele mai apreciate și accesate ”scene” de lansare pentru artiștii, compozitorii și producătorii muzicali din România. Deschiderea internațională a valorilor din muzica românească prin compania ROMDROPS a venit ca un pas dorit, muncit și presărat cu multă inovație și pasiune.

Serban Cazan si Rag'n'Bone2
Serban Cazan si Rag’n’Bone2

ROMDROPS a luat ființă în 2021

ROMDROPS este o companie de publishing și producție muzicală, înființată în 2021, menită să deschidă oportunități globale grandioase pentru artiștii, producătorii și scriitorii români, în urma unei tabere internaționale de creație organizate de Smiley și HaHaHa Production în Transilvania.

HaHaHa Production, Milk&Honey și Oak Felder au înființat împreună Romdrops. Compania activează pe piața muzicală din întreaga lume. În plus:

colaborează cu TOP 40 cei mai cunoscuți artiști ai lumii,
lucrează pentru proiecte din topurile americane, britanice și din toate țările care contează
generează hituri
ROMDROPS are studiouri de muzică în Londra și Los Angeles.

HaHaHa Production, publisher de succes și unul dintre cele mai creative și titrate labeluri independente din România.

Milk&Honey este una dintre cele mai puternice firme de management muzical din lume.

Oak Felder este câștigător al premiului Grammy, considerat a fi unul dintre cei mai prolifici producători muzicali ai ultimilor ani.

Serban Cazan si Rag'n'Bone
Serban Cazan si Rag’n’Bone