Dragoș Săvulescu a fost plasat sub control judiciar în Grecia. Partenera sa de viață l-a dat în vileag

Milionarul fugar a fost condamnat în 2019 la 5 ani și jumătate de închisoare în țară. Omul de afaceri a fost reținut duminică noapte în Grecia. Acesta se afla împreună cu partenera sa de viață într-o vacanță în insula Mykonos, Grecia.

Aceasta, un model elvețian de origine albaneză, a simțiti nevoia să se laude pe rețelele de socializare, unde a postat mai multe fotografii. Printre acestea se află și fotografii în care apare milionarul fugar Dragoș Săvulescu.

S-a refugiat în Italia

Dragoș Săvulescu a fost urmărit internațional, iar autoritățile de la București au văzut fotografiile postate de iubita acestuia, au declarat surse judiciare pentru știrileprotv.ro.

Fostul acționar al lui Dinamo se afla la bar, alături de doi prieteni, și nu a opus rezistență în momentul în care a fost arestat. Grecii susțin că Dragoș Săvulescu ar urma să fie extrădat în România.

Angela Martini, iubita milionarului, nu a precizat locația în care se află, însă o prietenă din grup, fotomodelul Marica Pellegrinelli, a postat și ea imagini, pe contul de Instagram, în care a titrat „Mykonos”.

Fostul finanțator de la Dinamo, acum în vârstă de 48 de ani, s-a refugiat în Italia după ce a primit în 2019 cinci ani și jumătate de închisoare, fiind găsit vinovat în dosarul retrocedărilor ilegale de plaje din Mamaia, o afacere cu un prejudiciu de peste 110 de milioane de euro, în care au mai fost condamnați între alții Cristi Borcea și fostul edil Radu Mazăre.