Invitată la podcastul lui Mihai Petre, Amalia Năstase, fosta soţie a lui Ilie Năstase, a rememorat un moment care a marcat-o puternic în tinereţea ei.

“Făceam chestii din neanturile istoriei (…) Am fost distrusă”

“Am fost distrusă”, spune Amalia Năstase, care a povestit că apoi, din cauza stresului, a început să aibă inclusiv probleme cu căderea părului.

Totul se întâmplă în timpul facultăţii, atunci când a rămas repetentă la Programare. Amalia Năstase a terminat Facultatea de Finanțe-Bănci, însă a fost o perioadă dificilă, având în vedere că ea muncea deja de la 16 ani ca să se poată întreţine.

“La facultate am repetat un an. Am rămas repetentă pentru programare. Noi la facultate făceam chestii din neanturile istoriei.

Eu, de capul meu, am învățat să scriu un software, dar în același timp rămâneam repetentă pentru că nu puteam să învăț un limbaj de programare arhaic, pe care nu trebuia să îl învețe un student la Finanțe-Bănci, trebuia să-l învețe cineva care face programare. Am fost distrusă pentru că am rămas repetentă”, a mărturisit Amalia Năstase.

“M-am simțit foarte rușinată și n-aș vrea niciodată să simtă copiii mei ce am simțit eu”

Ea a mai povestit cum a afectat-o stresul şi ruşinea acelui moment. Amalia Năstase a adăugat că nu vrea niciodata ca proprii copii să treacă prin aşa ceva, scrie Libertatea.

“Rușinea cuvintelor «Rămâi repetent». Țin minte că la un moment dat mi-am băgat mâna în păr și am rămas cu un smoc de păr de la stres și de rușine, pentru că am rămas repetentă.

În același timp lucram și la țigări, făceam sampling, câștigam o grămadă de bani, predam engleză la o grădiniță privată, lucram și la asigurările astea. M-am simțit foarte rușinată și n-aș vrea niciodată să simtă copiii mei ce am simțit eu”, a declarat Amalia Năstase.