Într-o postare pe pagina personală de facebook, primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunţat că va reduce parcul auto la jumătate, precizând că are nevoie de bani pentru investiţii.

El a mai subliniat faptul că mai mult de jumătate din vehicule ”sunt pentru directorime”, iar în ultimii ani au fost cumpărate ”foarte multe Dustere”, dar și alte mașini 4×4.

El a mai menționat faptul că toți banii salvați vor fi investiți în folosul cetățenilor.

Unde se duc bani publici

„Dacă scot Poliţia Locală din schemă, mai mult de jumătate sunt pentru directorime. Foarte multe Dustere şi alte 4×4 au fost cumpărate în ultimii patru ani. Vom reduce parcul auto, generator de costuri (şoferi, revizii, combustibil, parcări etc) la jumătate.

Să nu vă pară rău, dar am nevoie de bani pentru investiţii. Investiţii în sector, investiţii pentru cetăţeni. Gata cu boieria pe bani publici. (Aşa am văzut la Oradea…)”, a scris Ciprian Ciucu, vineri, pe Facebook.

În același timp, primarul Sectorului 6 a postat şi un tabel potrivit căruia parcul auto al Primăriei de sector este format din 129 de autoturisme şi autoutilitare, din care Poliţia Locală are 56 de autoturisme şi cinci autoutilitare.