Uciderea lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a scos la suprafață o sumedenie de speculații cu privire la ceea ce va păți criminalul interlopului.

Avocatul familiei lui Emi Pian a vorbit joi despre o eventuală răzbunare a clanului Duduianu, după moartea fulgerătoarea a liderului grupării.

”Este total eronat”

”Motivul pentru care ne-am întâlnit astăzi aici este a tranşa toate informaţiile false din ultimele zile. Cauza decesului lui Mototolea Florin nu este atacul de cord, nu are legătură cu consumul de droguri.

A fost secţionată artera femurală a piciorului drept. De asemenea, am auzit zvonuri că fraţii ar fi plecaţi din ţară şi s-ar întoarce pentru a se răzbuna, este total eronat, fraţii erau în ţară în momentul tragediei, nu au căutat şi nu caută să se răzbune” , susţine Cristian Caracoti, avocatul familiei Duduianu.

„Toţi membrii familiei au fost audiaţi în calitate de martori, nu au fost formulate acuzaţii, niciun membru nu e suspect sau inculpat. Nu va exista răzbunare, nu va fi război. În urmă cu trei ani de zile fratele lui, Elvis Pian a fost tăiat în zona gâtului, timp de trei ani nimeni nu a căutat răzbunare şi război.

Vă solicit să încetaţi cu informaţiile eronate şi să lăsaţi membrii familiei în pace. Nu va exista nicio intenţie de răzbunare din partea nimănui din familie” , a declarat avocatul familiei, conform romaniatv.net.

Sumă uriaşă, de ordinul sutelor de mii de euro

Florin Mototolea, cunoscut ca și Emi Pian, este lider al clanului Duduianu din București, unul dintre cele mai cunoscute și influente clanuri din lumea interlopă din România.

Interlopul era cunoscut pentru petrecerile la care cântau Florin Salam sau Adrian Minune.

Emi Pian a fost înjunghiat mortal în noaptea de luni spre marţi, în cartierul Crângasi, Sectorul 6 al Capitalei.

În jurul orei 3:00, Emi Pian a intrat într-un conflict cu un rival, din cauza unei dispute apărute la o sesiune de barbut pe sume uriaşe, de ordinul sutelor de mii de euro.

Conform informaţiilor publicate în exclusivitate pe retetesivedete.ro, liderul Duduienilor a fost ucis cu o singură lovitură de armă albă, din câte se pare o sabie.

Tăietura din zona gâtului a fost atât de adâncă, încât şocul hemoragic care a urmat l-a răpus pe Emi Pian în mai puţin de un minut.