„Doamna Weber a devenit un pro-rus și un pro-chinez. A sesizat la CCR tăierea pensiilor speciale, inițiată de noi, care a declarat că este neconstituțională. Vom impozita pensiile cu până la 90%”, a declarat Rareș Bogdan la Realitatea PLUS.

Rareș Bogdan spune că fumează, ci nu fură, comparativ cu PSD

„Singura acuză pe care PSD ne-o aduce de 6 luni de zile este că noi fumăm. Da, noi fumăm, dar nu furăm! Am avut creștere economică, am trecut cu bine printr-o criză sanitară”, a adăugat acesta.

Candidatul pe care îl susține pentru Primăria Capitalei

De asemenea, Rareș Bogdan a vorbit azi despre dispariția lui Nicușor Dan din spațiul public în perioada pandemiei. Europarlamentarul a explicat, într-un interviu pentru libertatea.ro, că acesta și-a conservat energia.

„Și-a conservat energia. Nicușor Dan rămâne candidatul nostru, va câștiga și va anula arhitectura de manea în București. Singura discuție e ca echipa lui, care e foarte bună, să facă front comun cu echipa PNL, care deja a avut succes în două campanii”, a spus Rareș Bogdan, lăsând să se înțeleagă faptul că sunt discuții pentru felul în care va avea loc campania.