Ceea ce majoritatea oamenilor nu înțeleg este că dacă adoptăm zilnic un stil de viață în care ne organizam o mică parte din casă, nu ne mai lăsăm copleșiți de lucruri inutile, reușim să ne relaxăm și să ne simțim bine.

Cel mai important lucru este că dacă reușim să ne obișnuim să organizăm, energia lucrurilor nu rămâne stocată, fie că vorbim despre casa, mintea sau inima. 

Cele mai simple metode pe care le poți aplica pentru a atinge o stare de armonie, în echilibru, acasă și în inimă este să:

  • Îți eliberezi spațiul în care trăiești, să nu stochezi lucruri inutile, să te înconjori de lucruri frumoase, armonioase, curate; 
  • Îți creezi un spațiu care să te reprezinte și cu care să stai simți conectat, să te inspire, să-ți aducă pacea și armonia. 

Odată ce învăți să faci aceste lucruri în exteriorul tău, o să-ți fie foarte ușor să le aduci în interiorul tău, astfel încât viața ta devine mai ușoară. 

Începe cu pași mici cu o zonă mică din casă, cu un gând al tău care te apasă de mult și îți provoacă stres. Se va transforma treptat într-un mod de viață și armonia își va face loc atât la tine în casă cat și în viața ta.

Genoveva Hossu, ALCHEMICAL DESIGNER
CERTIFICAT ÎN SĂNĂTATEA HOLISTICĂ A CASEI ȘI A LOCUITORILOR EI.

Urmărește proiectele REWIRE pe pagina de facebook sau website: https://www.facebook.com/rewire.id, https://rewireid.com/