Una dintre femeile cu care Ion Țiriac s-a iubit a scos la iveală un detaliu pe care nu mulți oameni îl cunosc despre fostul tenismen. Fotomodelul Adriana Ikim, căci despre ea este vorba, a dezvăluit pentru ziarul Național că Ion Țiriac a cumpărat un inel cu diamant pentru o vedetă din România.

Fosta iubită a afaceristului a precizat că Ion Țiriac a cumpărat un inel cu diamante pentru Andreea Marin, subliniind că acesta făcuse o adevărată pasiune pentru vedetă.

“Ma suna, eram la Milano. Vorbeam despre Andreea Marin si despre inelul cu diamante pe care i l-a luat. I-am spus ca vreau sa ma cheme la nunta.”, a spus aceasta pentru sursa anterior menționată.

Aceasta a precizat că Ion Țiriac i-a dat un răspuns ciudat atunci când i-a spus să o invite la nunta sa cu Andreea Marin.

”Mi-a spus ceva destul de ciudat: ‘Bine, Ikim, iti trimit tie inelul daca zici de nunta!'”, a mai spus Adriana Ikim.

Fotomodelul a suferit după despărțirea de Ion Țiriac

Adriana Ikim a precizat că după despărțirea de fostul tenismen a suferit ani de zile, subliniind că își dorea un bărbat doar pentru ea.

“L-am iubit din prima noapte in care am dormit impreuna. E groaznic sa iubesti un om caruia i-ai atribuit atatea calitati si sa-ti dai brusc seama ca e un las. Ca toti barbatii! Imi doream sa am un barbat numai pentru mine!”, a mai precizat fotomodelul Adriana Ikim.

Ea a mai spus că a fost nevoită să apeleze la psihioterapie pentru a trece peste legătura pe care a avut-o cu Ion Țiriac.