Tiberiu Argint a ajuns în atenţia românilor după ce presa a scris că el şi Andreea Bălan ar forma un cuplu. Cei doi au fost surprinşi împreună pe o plajă din Vama Veche, în ipostaze foarte romantice, iar ulterior au apărut informaţii cum că cei doi ar fi deja împreună de peste o lună de zile.

Dar ce dezvăluia într-un interviu mai vechi realizatoarea TVR Sonia Argint Ionescu, sora lui Tiberiu? Ea a dat detalii despre copilăria lor, petrecută în Bucureşti. Părinţii lor sunt foarte familişti, în ideea de familie clasică, s-au iubit dintotdeauna și au făcut totul împreună, mărturisea Sonia Argint Ionescu.

“Am crescut în București, în Sectorul 1, acolo unde m-am născut. Sunt bucureșteancă sută la sută, și eu, și toată familia mea. Am crescut cu mama și cu tata, dar eu și fratele meu stăteam o bună perioadă la străbunica mea, la curte, chiar dacă tot în București.

Pe vremuri toți cei care aveau curte aveau grijă să aibă acolo și ceva de mâncat. Străbunica mea avea roșii, cartofi, morcovi, ceapă verde. Cred că de atunci am prins gustul pentru natural.

Am crescut într-o familie în care cei doi părinți s-au iubit dintotdeauna și au făcut totul împreună și totul pentru casă. Sunt foarte familiști, în ideea de familie clasică, tradițională.

Ai mei, spre deosebire de mine și de soțul meu, au stat toată viața împreună. Mama nu conduce și ei pleacă dimineața împreună și se întorc seara tot împreună. S-au cunoscut la serviciu, au lucrat împreună și toate activitățile le-au desfășurat amândoi”, povestea sora lui Tiberiu Argint pentru Revista Tango în octombrie 2016.

Andreea Bălan a fost atrasă pe loc de Tiberiu

Andreea Bălan şi Tiberiu Argint s-ar fi cunoscut în urmă cu mai bine de o lună de zile, iar Andreea ar fi fost imediat atrasă de acesta. Surse din anturajul artistei spun că a contat foarte mult şi faptul că Tiberiu seamănă mult cu Keo, unul dintre foştii iubiţi ai Andreei: “I s-a părut că seamănă leit cu Keo și a fost atrasă imediat de el”.

Andreea Bălan a împinit 36 de ani pe 23 iunie şi a organizat o super-petrecere de ziua ei de naştere. Tiberiu Argint a fost şi el printre invitaţi, însă a fost o prezenţă discretă şi a interacţionat destul de puţin cu Andreea, pentru a nu atrage atenţia. El a preferat să stea mai tot timpul retras şi a socializat mai mult cu Dragoş, partenerul Andreei Antonescu.

Ca dovadă că legătura dintre cei doi este una destul de serioasă, Andreea Bălan le-a făcut deja cunoştinţă celor două fetiţe ale sale cu Tiberiu. Cei doi s-ar întâlni însă cel mai des la apartamentul bărbatului, situat pe Șoseaua Nicolae Titulescu din Capitală. Sursele apropiate artistei spun că aceasta îl vizitează frecvent pe Tiberiu acolo, însă a preferat, de fiecare dată, să poarte o perucă atunci când a mers în zonă, pentru a nu putea fi recunoscută, scrie Cancan.