Este vorba despre casa de bijuterii Malvensky, care a publicat fotografii cu Carmen Iohannis pe conturile sale de Facebook și Instagram.

Soția președintelui țării Klaus Iohannis poartă un colier și un inel cu diamante, în valoare de peste 12.000 de euro.

Carmen Iohannis a ales să își completeze ținuta cu o selecție excepțională de bijuterii

„Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, a ales să își completeze ținuta elegantă cu o selecție excepțională de bijuterii din colecția Malvensky Grace Diamonds. Suntem mândri să creăm piese atemporale care onorează și celebrează frumusețea și individualitatea unică a celor care le poartă”, a scris casa de bijuterii într-o postare realizată pe Facebook.

Potrivit descrierii de pe site-ul propriu, Malvensky este „un brand romanesc de bijuterii din România, înființat de către Malvina Cservenschi, fost jurnalist și prezentator TV care este, de asemenea, designerul și directorul de creație al colecțiilor”.

Bijuteriile purtate de Carmen Iohannis au o valoare de peste 12.000 de euro

Informațiile publicate pe site-ul Malvensky arată că bijuteriile purtate de Carmen Iohannis la un eveniment din Germania au o valoare de peste 12.000 de euro.

Este vorba despre un Colier Monaco, din aur alb de 18 kt, cu diamante albe cu un preț de 48.000 lei și un Inel Monte Carlo, din aur alb de 18 kt, cu diamante albe cu un preț de 12.500 lei.

Klaus Iohannis a susținut o alocuțiune în Germania

Amintim că președintele Klaus Iohannis a susținut sâmbătă, 3 iunie, o alocuțiune în cadrul ceremoniei de decernare a Premiului Civic German, la Castelul Benrath, din Düsseldorf, Republica Federală Germania. Alături de el a fost prezentă și soția sa, Carmen Iohannis.

Amintim că prima Doamnă a României a avut o apariție spectaculoasă în Germania. La eveniment, Carmen Iohannis a purtat o ținută formată dintr-o rochie mulată roz pudră. Rochia a accesorizat-o cu pereche de pantofi deschiși la culoare și o geantă de firmă. Prima Doamnă a ales să poarte o ținută de la creatoarea de modă Maria Marinescu.

Administrația prezidențială nu a transmis până în momentul de față vreo clarificare privind bijuteriile purtate de Carmen Iohannis și dacă există sau nu vreun protocol sau contract încheiat cu compania Malvensky Corporation S.R.L.

Conform sursei menționate, Malvensky „a fost selectionat drept Furnizorul Oficial al Casei Regale din Romania.”