Jurnalistul Robert Turcescu i-a transmis un mesaj primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, pe Facebook. Acesta a ironizat-o pe Armand, postând următorul mesaj: „Bună dimineaţa din Sectorul 1 al capitalei României!”, postând două fotografii: una cu saci de gunoi ce zac pe marginea drumului, iar o altă cu un parfum pe care scrie „Poubelle d’Armande. By Clotilde”.

Robert Turcescu a dezvăluit planul secret al lui Clotilde Armand

Scandalul imens din Sectorul 1 dintre primarul Clotilde Armand şi firma de salubritate Romprest trece la un alt nivel. Jurnalistul Robert Turcescu face dezvăluirea momentului. Acesta devoalează, pe surse, un plan secret al conducerii primăriei de la Sectorul 1. Totul ar fi ieşit la iveală

Jurnalistul Robert Turcescu face dezvăluiri incendiare din interiorul scandalului de la Sectorul 1. Acolo, primarul Clotilde Armand se află într-un conflict deschis cu cei de la compania de salubrizare Romprest şi a decis să nu mai plătească facturile restante.

Robert Turcescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care s-ar dori instituirea stării de alertă în Sectorul 1. Surse aporpiate lui Robert Turcescu spun că dacă s-ar institui starea de alertă, ROSAL, compania lui Silviu Prigoană ar prelua salubritatea în sector. Asta s-ar întâmpla după rezilierea contractului.

Mai mult, Turcescu susţine că după ce se va face o licitaţie care va dura foarte mult timp o companie de servicii va fi cea care va câştiga dreptul de a se ocupa de salubritate în cel mai bogat sector din Capitală. “Surse: dacă prefectul declară stare de alertă în Sectorul 1, Armand va aduce ROSAL, compania lui Silviu Prigoană in locul Romprest.

ROSAL a pierdut un contract de curățenie stradală la Ploiești, deci are niste oameni disponibil si niște utilaje disponibile. Apoi urmează o licitație. Intocmirea caietului de sarcini va dura luni de zile, timp in care, pe lângă companiile românești va avea timp sa depună oferte si o alta companie de servicii, a scris Turcescu pe o reţea de socializare.

Sursă foto: EVZ