Rareș Bogdan a spus tot! Care este echipa de fotbal cu care ține? Nu te-ai fi așteptat la asta

Europarlamentarul Rareș Bogdan a fost invitat în cadrul unui nou episod al podcastului EVZ Capital. Acesta le-a povestit lui Robert Turcescu și lui Dan Andronic că a participat la meciul recent dintre FCSB și Dinamo.

”Am fost duminică seara la meciul FCSB Steaua-Dinamo unde au fost 38 de mii de oameni”, spune europarlamentarul.

Jurnalistul Robert Turcescu l-a întrebat cu ce echipă ține. Răspunsul europarlamentarului Rareș Bogdan l-a luat prin surprindere pe cunoscutul jurnalist, acesta precizând că ține cu Universitatea Cluj.

”Eu sunt cu Clujul. Cu Universitatea Cluj. Singura echipă din Ardealul cedat în 1940, care a ales să nu joace în campionatul Ungariei și care s-a mutat într-o noapte la Sibiu și a jucat timp de cinci ani de zile cu drapelul național (…)”, a fost răspunsul europarlamentarului Rareș Bogdan.

”Nu am purtat mască”

Întrebat dacă la evenimentul la care a participat a purtat masca de protecție, europarlamentarul Rareș Bogdan a precizat că nu a purtat-o atunci când a stat în tribune împreună cu fiul său. Cu toate acestea, Rareș Bogdan a subliniat că a purtat masca de protecție atunci când a traversat spațiile închise de sub tribune.

”La Steaua-Dinamo eu am stat în tribună alături de fiul meu care a vrut să fie aproape de galerie (…) N-am purtat mască, la fel ca toți ceilalți. Am purtat mască doar când am traversat spațiile închise de sub tribune”, a mai spus Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan a mai precizat că s-a vaccinat anti-coronavirus cu vaccinul produs de Johnson&Johnson, cel care se administrează într-o singură doză. Europarlamentarul a declarat că a ales această variantă deoarece circulă mult și nu ar fi avut timp să își facă rapelul în cazul în care ar fi ales alt vaccin.

Sursa foto: INQUAM Photos, Octav Ganea