UPDATE

Polițiștii Secției 12 au reacţionat ca urmare a sesizării primarului Robert Negoiţă. Aceştia susţin că au parcat pe spațiul verde pentru a nu bloca traficul aglomerat la acea oră. Erau în misiune după ce colegi de-ai lor au prins în flagrant delict un bărbat de 31 de ani, imediat ce a sustras o sumă de bani din incinta unei firme din sectorul 3.

„În fapt agenții de poliție l-au observat pe bărbat când încerca să părăsească în grabă zona magazinului, l-au somat, iar acesta a încercat să fugă, fiind prins și imobilizat de polițiști. Asupra sa a fost găsită o sumă de bani, iar din primele date a rezultat că ar fi fost sustrasă dintr-un vestiar al complexului comercial.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje, care au efectuat verificări – atât pentru identificarea persoanei/persoanelor vătămate, cât și pentru identificarea locului în care au fost aruncate portofelele sustrase.

Având în vedere faptul ca traficul auto era extrem de aglomerat la acea oră, în zona complexului comercial, una dintre autospeciale a fost lăsată pe spațiul verde dintre două locuri de parcare, pentru a nu bloca traficul pe banda 1 de deplasare“, precizează Poliția Capitalei.

Ulterior, bărbatul de 31 de ani a fost condus la sediul subunității de poliție, pentru audieri, fiind și reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Cercetările sunt continuate de Secția 12 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, cu bărbatul în cauză sub măsura controlului judiciar.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, s-a enervat după ce a văzut o fotografie compromiţătoare pentru cei din Poliţia Română. Acesta a primit o imagine cu o maşină a Poliţiei Naţionale care era parcată ilegal într-un cartier din Sectorul 3.

Robert Negoiţă, enervat de atitudinea unui poliţist

Mai exact, Robert Negoiţă s-a enervat din cauza atitudinii unui agent de poliţie. Angajatul Ministerului de Interne a parcat maşina de poliţie pe spaţiul verde. Se pare că maşina a stat destul de mult pe spaţiul verde, mai ales că a putut să fie şi fotografiată.

Ministerul Afacerilor Interne, Romania, pe bune?!?! 😡”, a scris primarul de la Sectorul 3 în dreptul pozei postate. Prietenii virtuali ai lui Negoiţă au intervenit imediat. Negoiţă a avut sute de reacţii la această imagine în doar câteva minute şi chiar le-a răspuns acestora.

Negoiţă le-a spus acestora că nu are ce să facă şi cum să intervină. Doar a sesizat Poliţia Locală a Sectorului 3 pentru ca această instituţie aflată în subordinea sa să ia măsuri. „Eu am primit poza de la un cetatean. Si am trimis-o catre PLS3. Dar poate iau masuri cf legii si cei din Minister…sau nu?”, a fost răspunsul lui Negoiţă, care a răspuns la fel altui cetăţean nervos pe această situaţie.

„Eu am primit-o de la un cetatean”, a mai scris Negoiţă.