Robert De Niro nu are milă de Donald Trump. Cum îl caracterizează pe posibilul nou președinte al SUA?

Robert De Niro, un adversar cunoscut al lui Donald Trump de mai mulți ani, l-a criticat din nou pe fostul președinte american într-un interviu recent.

În timpul emisiunii „The 11th Hour” de pe MSNBC, actorul l-a caracterizat pe candidatul Partidului Republican pentru Casa Albă drept „bolnav” și un „monstru”.

Robert De Niro afirmă că americanii nu realizează cât de mare este pericolul în care în care Trump se întoarce la Casa Albă. Celebrul actor nu se oprește aici. Ȋl cataloghează pe Donald Trump drept un clovn.

Din păcate, adaugă De Niro, mulți americani au ajuns să se identifice cu comportamentul acestuia.

„Este un adevărat bolnav. M-am săturat să îl tot numesc. Pur şi simplu nu ar trebui să se apropie de funcţia de preşedinte. (…) Acest tip este un monstru. (…)

Nu cred că americanii înţeleg cât de periculos va fi dacă vreodată, Doamne fereşte, va deveni din nou preşedinte (…)

Arată ca un clovn. Se comportă ca un clovn. Şi, într-un fel sau altul, oamenii se identifică cu el”, a precizat Robert De Niro în interviul respectiv.

El a adăugat că niciodată, sub nicio formă, nu ar interpreta rolul lui Donald Trump în vreun film.

„Nu există nici măcar un singur lucru pozitiv la el pe care să-l văd, niciodată, niciodată”, a mai spus De Niro.

De Niro afirmă că americanii „nu au de ales” și trebuie să-l voteze pe Joe Biden

Ȋn schimb, el spune că îl susține pe actualul președinte al SUA, Joe Biden. Robert De Niro spune că Biden este „persoana potrivită” pentru a primi susținerea sa.

„El încearcă să facă ceea ce trebuie. (…) Nu avem de ales”, a afirmat marea vedetă de la Hollywood.

Marele actor, dublu câștigător al Premiului Oscar, este recunoscut pentru critica sa vehementă la adresa lui Donald Trump.

În 2023, De NIro l-a comparat pe fostul președinte cu personajul său din filmul „Killers of the Flower Moon”, un om de afaceri lacom de petrol care conspiră pentru a ucide nativii americani și a le fura resursele.

„Este banalitatea răului, lucrul la care trebuie să fim atenţi. O vedem astăzi… Este ca şi cu Trump.

Sunt oameni care cred că încă mai poate face o treabă bună. Imaginaţi-vă cât de nebunesc este (…) Tipul ăsta este prost”, spunea actorul la acel moment, în cadrul unei conferințe susținute la Festivalul de Film de la Cannes.