Regina Elisabeta nu se aștepta la asta! Acuzații dure la adresa Prințului Andrew! Ce a făcut acesta

O femeie din Statele Unite ale Americii  a intentat un caz civil la New York. Tânăra spune că a fost adusă în Marea Britanie, pe vremea când avea 17 ani, de către ducele de York care, ulterior, a abuzat-o sexual.

Avocații femeii mai spun că Prințul Andrew a abuzat-o în mai multe rânduri, inclusiv conacul Epstein din New York și în casa londoneză a lui Ghislaine Maxwell. Avocații au intentat un proces la curtea federală.

Prințul Andrew se apără

Fiul regine Elisabeta a doua a Marii Britanii spune că nu a făcut așa ceva și că nu a întâlnit-o niciodată pe femeia care i-a intentat proces.

„Nu s-a întâmplat. Pot să vă spun absolut categoric că nu s-a întâmplat niciodată acest lucru. Nu-mi amintesc că am întâlnit-o vreodată pe această doamnă, nici măcar o singură dată”, a mărturisit Andrew.

Cu toate astea, femeia în vârstă de 38 de ani spune că ceea ce s-a întâmplat atunci când avea 17 ani, încă îi provoacă suferință și prejudiciu emoțional și psihic semnificativ.

„În această țară nicio persoană, indiferent dacă este președinte sau prinț, nu este mai presus de lege și nici o persoană, oricât de neputincioasă sau de vulnerabilă ar fi, nu poate fi privată de protecția legii. În urmă cu douăzeci de ani, bogăția, puterea, poziția și legăturile prințului Andrew i-au permis să abuzeze de un copil înspăimântat și vulnerabil, nefiind nimeni acolo care să o protejeze. A trecut mult timp pentru ca el să poată fi tras la răspundere”, se arată în documentația depusă la tribunal.

Există o fotografie care arată că prințul Andrew o cunoaște pe victimă

În timp ce femeia spune că prințul Andrew a abuzat-o sexual, acesta se apără și spune că nu a întâlnit-o niciodată. Totuși, există o fotografie care îl arată la brațul femeii care îl acuza de abuz sexual.

Totuși, câțiva cunoscuți ai prințului au susținut că fotografia este falsă. În acest context, o persoană apropiată prințului Andrew a explicat recent pentru BBC că explicația este una mult mai simplă. Conform acesteia, a întâlnit mii de oameni și nu și-a amintit de Giuffre, chiar dacă se putea să o fi întâlnit.

Totodată, prințul Andrew a declarat că va ajuta autoritățile în anchetele ce îl vizează pe Jeffrey Epstein.

Sursă foto: Dreamstime