Nimeni nu se aştepta, dar Antena 1 a suferit o înfrângere neaşteptată în faţa rivalilor de la PRO TV. Matinalul Neatza de weekend cu Răzvan Simion şi Dani Oţil nu a putut face faţă concurenţei sub nicio formă. Cifrele de audienţă de la nivel naţional stau mărturie.

Lovitură pentru Răzvan şi Dani

Este o lovitură neaşteptată pentru Răzvan şi Dani de la Antena 1. Matinalul Neatza de weekend nu are prea mare succes la nivel naţional. Matinalul care a început duminică la ora 10.00 a luat bătaie de la PRO TV care la acea oră a difuzat filmul George trăznitul junglei 2.

Pe primul slot de audienţă al orei, PRO TV a avut 3,1, la mare distanţă de Antena 1, care a avut doar 1,7 cu Neatza de weekend. Şi următoarea jumătate de oră a fost cucerită de către filmul PRO cu o audienţă de 2. Neatza de weekend nu a reuşit nici pe aceste două intervale să ajungă la audienţa 2.

Ultimul sfert de oră al orei 10 a aparţinut tot celor de la PRO TV. Pe toată ora, Kanal D a fost pe locul al treilea la nivel naţional, conform cifrelor de audienţă consultate de către capital.ro.

Şi de la ora 11.00, tot PRO TV a fost lider, cu filmul, peste Antena 1, pe primele două sloturi de audienţă ale orei. Neatza de weekend a reuşit să câştige doar intervalul 10.30-10.45. Ultimul sfert de oră a aparţinut tot celor de la PRO TV.

Neatza de weekend l-a bătut pe Cabral

Totul s-a schimbat de la ora 12.00, atunci când pe PRO TV s-a terminat filmul şi a început reluarea emisiunii Ce spun românii, cu Cabral. A fost o oră care a aparţinut în totalitate celor de la Antena 1, cu Neatza de weekend. Audienţele au depăşit cifra 2 la nivel naţional, pe tot intervalul 12.00-13.00. PRO TV a pierdut bătălia. Cabral a ajuns pe un slot de audienţă chiar şi pe locul al treilea, fiind depăşit de către cei de la Kanal D.