Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, se pare că încasează lovitură după lovitură. În urma unor discuţii lungi, Regina Elisabeta a II-a şi oficialii înalţi de la Palatul Buckingham se pare că au căzut de acord că nu mai este corect ca cei doi să folosească cuvântul “regal” în brandingul lor. Astfel, Harry şi Meghan se văd nevoiţi să renunţe la titulatura “Sussex Royal”.

Fostul cuplu regal au dorit să înregistreze “Sussex Royal” drept o marcă globală sub care să promoveze o serie de articole sau activităţi, printre care şi îmbrăcăminte, papetărie, cărţi sau materiale didactice. Sub acelaşi nume, cei doi urmau să înfiinţeze şi o organizaţie caritabilă: Sussex Royal, Fundația Ducelui și Ducesa de Sussex.

Harry şi Meghan îşi creaseră deja un nou site de internet, în urmă cu o lună, iar mesajul transmis a fost: “Bine ați venit în comunitatea regală Sussex, sursa dvs. de informații despre ducele și ducesa de Sussex.” Iar pagina de Instagram a celor doi, “The Sussexes”, @sussexroyal, are deja 11,2 milioane de urmăritori, la fel de mulţi ca şi contul lui William şi Kate Middleton, potrivit romaniatv.net.

Niciun regret pentru că a renunţat la Familia Regală

Meghan Markle a făcut recent primele dezvăluiri după ce ea şi Prinţul Harry s-au mutat în Canada. O prietenă apropiată a acesteia a povestit în exclusivitate pentru DailyMail că Meghan Markle nu are “niciun regret” că a renunțat la Familia Regală și le-a spus prietenilor că poate avea totul şi că este extrem de fericită.

Potrivit anumitor surse, Prințul Harry este „mult mai relaxat și mai fericit în Canada decât în ​​Marea Britanie” și „nu regretă” că a renunțat la Familia Regală ”. În plus, Prințul Harry este „mai fericit de când a renunțat la îndatoririle sale în calitate de senior regal” şi ​​nu regretă decizia de a se muta.

Harry anunțase în ianuarie că el și Meghan își vor împărți timpul între Marea Britanie și America de Nord și că vor lucra pentru a deveni independenți financiar. „Harry este mult mai fericit în Canada și se simte mult mai relaxat. Până acum nu regretă mutarea ”, a declarat o sursă pentru Us Weekly.