Prințul Harry și Meghan Markle ar avea un „proiect top-secret” de televiziune, potrivit Variety. De când aceștia s-au mutat în California la începutul acestui an, au existat zvonuri că vor să intre la Hollywood. Și se pare că au făcut deja pași uriași în acest sens.

Presa străină anunță că cei doi încearcă încă din iunie să-și vândă ideea. Astfel, cuplul s-ar fi întâlnit cu numeroși moguli media, printre care și NBC Universal. Foarte puține detalii ale proiectului sunt cunoscute, dar se pare că Prințul Harry și Meghan Markle ar urma să fie producătorii unui serial TV, scrie tabu.ro.

Zvonurile despre Harry și Meghan, potrivit cărora cei doi își doresc să „ocupe” Hollywood-ul, au apărut în momentul în care cuplul a anunțat că renunță la titlul regal și că vrea să se mute în Statele Unite ale Americii.

O sursă apropiată lui Meghan Markle a subliniat că fosta ducesă nu are absolut niciun plan să acționeze, așa că va lucra exclusiv în culisele proiectului ei alături de soțul ei, prințul Harry. Primul loc de muncă în showbiz al lui Meghan a fost ca narator al seriei Disney Plus Elephants, apărută în aprilie. Harry a lucrat cu Oprah Winfrey la o serie documentară despre boli psihologice.

De ce au ieșit cei doi din familia regală de fapt

Decizia celor doi de a ieși din Familia Regală a fost destul de șocantă pentru toată lumea, având în vedere că nimeni nu se aștepta la așa ceva. După ce s-au făcut mai multe teorii legate de motivul pentru care cei doi au decis să plece, a mai apărut încă una. Tom Quinn a scris o biografie care a fost publicată de Daily Mail.

În paginile cărții se arată faptul că regina i-ar fi făcut pe cei doi să renunțe la titlurile pe care le aveau. Mai precis, în timpul discursului de Crăciun al Reginei, în fundal se puteau observa fotografiile tuturor membrilor Familiei Regale, mai puțin cele ale lui Harry și Meghan Markle.

„Pentru cei doi, acesta a fost un semn clar că trebuie să-şi croiască propriul drum, afară din monarhie. Cei doi s-au simţit înstrăinaţi de această instituţie împotriva voinţei lor şi nu mai simţeau Familia Regală ca parte din viitorul lor’, se arată în carte.

Tensiuni între cumnate

Tot în aceeași biografie, intitulată „În căutarea libertății’, autorul notează că au apărut tensiuni între ducii de Sussex și cei de Cambridge. Acestea au fost alimentate de faptul că prințul Harry nu va putea niciodată să fie rege, lucru ce ar fi supărat-o pe Meghan.

„A face parte din familia regală ajunge să li se urce tuturor la cap în cele din urmă – și după o perioadă William și Harry au început să se întâlnească fără soțiile lor pentru a evita momente stânjenitoare’, a povestit sursa citată.

Tot aici este menționat faptul că Meghan ar fi făcut abuz de puterea pe care o avea. Deși și-ar fi dorit să fie o prințesă a poporului, așa cum era Diana, lumea din jurul ei trebuia să facă cum voia ea. Acest lucru a făcut-o pe ducesa de Cambridge să se îngrozească.

„Ca mulți oameni care nu sunt obișnuiți cu servitori, Meghan a făcut abuz de statutul ei; pe de o parte vrea să fie ca Diana, o prințesă a poporului, iar pe de altă parte vrea ca oamenii să stea drepți când ea bate din palme’, a spus sursa de la palat.