Probleme pentru Andreea Bălan după ce a fost surprinsă recent cu noul ei iubit, la mare. Se pare că această greșeală ar putea să îi afecteze serios șansele de a obține custodia totală a celor două fetițe pe care le are cu George Burcea.

Prinsă în fapt în plin divorț

Andreea Bălan se află în plin proces de divorț de George Burcea, iar despărțirea a fost una cu scandal, chiar dacă la mijloc sunt cele două fetițe pe care fostul cuplu le are împreună. Deși avea toate șansele să obțină custodia totală, pentru că George Burcea a avut probleme cu legea, fiind prins conducând sub influența unor sustanțe interzise, Andreea s-ar putea confrunta cu o surpriză de proporții după gafa făcută la mare de a se distra cu noul iubit în public.

”Andreea este extrem de nervoasă pentru că s-a aflat de Tiberiu. S-a străduit mult să-l ascundă, inclusiv la mare, de aia și-a cumpărat o șapcă… Acum se teme de ce va urma, de cum va acționa George împotriva ei. Ea vrea custodia exclusivă a fetițelor și se gândește că imaginile cu noul iubit vor fi folosite la proces împotriva ei. Ea și George s-au certat foarte rău, iar el va folosi, probabil, toate armele în proces…”, a declarat o sursă apropiată cuplului potrivit ciao.ro.

Andreea Bălan, alături de Andreea Antonescu în Vama Veche

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au decis, în sfârșit, să-și asume relația și să iasă în public, într-. Noul cuplu din showbiz a fost prezent în stațiunea Vama Veche, unde a arătat o poftă nebună de distracție. Alături de cei doi s-au aflat însă și Andreea Antonescu, cealată ”jumătate” a trupei Andre, împreună cu noul partener.

Din câte se pare, Andreea Bălan și Andreea Antonescu (alintate cu ani în urmă „Andrelele”) au organizat, wekeendul trecut, un ”double date” pe litoral. Cele două și-au prezentat, în vestita stațiune, noile ”cuceriri” în plan sentimental.