„Vă asigur că voi propune o sancțiune pentru Raluca Turcan pentru că ne-a creat prejudiciu de imagine și nouă, și colegilor. M-a deranjat și pe mine și pe alți colegi. Sunt absolut convins că dacă doamna Turcan ar fi făcut parte din Guvern la orice minister, probabil și la Sport, nu ar fi avut o astfel de atitudine.

În astfel de momente se văd liderii politici, se vede maturitatea lor. Să nu credeți că vreunul din echipa de negociere sau din PNL este fericit de această alăturare” a declarat joi seara, Rareș Bogdan la Digi24.

Totodată, Rareș Bogdan a fost întrebat cât de responsabil i se pare ca un om care a gestionat Ministerul Muncii să le spună pensionarilor că banii lor sunt în pericol din cauza unei neînțelegeri pe care o are cu Florin Cîțu.

Cu privire la acest subiect, Rareș Bogdan a răspuns că „este iresponsabilitate totală” și „o piatră de moară pe care i-a aruncat-o domnului Nicolae Ciucă în brațe, înainte cu o zi ca acesta să fie votat”.

„Cred că un lider politic trebuie să se gândească înainte de a scoate un cuvânt pe gură. Cred că prin ceea ce a făcut, Raluca Turcan s-a descalificat ca lider al PNL. Este inadmisibil”, a spus Rareș Bogdan.

Va rămâne Raluca Turcan în PNL?

Prim-Vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a spus ce se va întâmpla mai departe cu Raluca Turcan.

„Niciodată nu voi accepta ca un lider care își spune părerile, chiar și în felul în care a făcut-o Raluca Turcan, în interiorul partidului – dânsa din păcate a făcut-o în afara partidului – să fie exclus.

Dar vă asigur că voi propune o sancțiune pentru Raluca Turcan pentru că ne-a creat prejudiciu de imagine și nouă, și colegilor.

O sancțiune statutară, dar în niciun caz nu se ajunge la excludere. Voi propune o sancțiune pentru că ne-a creat o problemă uriașă și a creat, mai ales, o problemă pensionarilor României.”, a  declarat Rareș Bogdan la Digi24.

Florin Cîțu va fi eliminat din PNL?

Potrivit unor surse politice, mai mulți lideri de filiale ale PNL, din sudul țării, ar fi avut o întâlnire în care au discutat despre eliminarea lui Florin Cîțu de la conducerea partidului, transmite Digi24.

Cu privire la acest subiect, Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al PNL, a spus că, în acest moment, nu se pune problema schimbării lui Florin Cîțu.

Potrivit lui Rareș Bogdan, dacă această întâlnire a avut loc, ar putea fi vorba despre o întâlnire de coordonare regională, având în vedere că prim-vicepreședinții PNL gestionează mai multe filialele județene.

„Nu văd un pericol în momentul acesta și ar fi o mare greșeală. PNL a ieșit slăbit după o bătălie. Campania internă a fost prea lungă. Aceste patru luni de zile au afectat PNL, a dus și la o mică rupere. Nu se pune problema în momentul acesta să ne concentrăm pe așa ceva. Florin Cîțu este președinte ales. Ar fi culmea ca în loc să ne concentrăm pe guvernare să reintrăm într-o luptă internă. Ar fi o mare greșeală”, a declarat Rareș Bogdan la Digi24.