Radu Drăgușin are același meniu cu Cristiano Ronaldo

Radu Drăguşin este un profesionist sută la sută încă de când era adolescent și se afla în lotul lui Juventus Torino. Recent, jurnalistul Decebal Rădulescu a dezvăluit un episod în care fundașul român era în prim-plan.

În timpul perioadei sale la Juventus, Radu Drăguşin a discutat cu Cristiano Ronaldo despre alimentație. Superstarul portughez l-a pus în legătură cu propriul său nutriționist. De atunci, Drăguşin își pregătește singur mesele și monitorizează cu atenție tot ceea ce consumă.

„Foarte puţină lume ştie că el e un foarte bun bucătar. Cum a devenit aşa? Este un tip care a ajuns să îşi cântărească ce mănâncă, în halul ăsta se pregăteşte. Nu ştiu dacă ştiţi, dar nu are niciun fel de accidentare.

Cum a ajuns aici? La Juventus l-a avut coleg pe Cristiano Ronaldo. Într-o zi s-a dus la Cristiano şi i-a spus <<Cristiano, vreau şi eu să mănânc exact ce mănânci tu>>.

Cristiano i-a zis: <<Fratele meu, vino încoace, uite ăsta este numărul de telefon al nutriţionistului meu, te rog să îl suni din partea mea, spune că eu ţi l-am dat şi să te ajute’.

De atunci, el se hrăneşte exact aşa cum îi spune omul ăla. Toată lumea pune povestea asta a lui că nu se accidentează pe modul în care se alimentează şi eu cred în povestea asta>>”, a spus ziaristul, conform Digisport.

radu dragusin, cristiano ronaldo
SURSA FOTO: Instagram, Radu Drăguşin

Adrian Mutu l-a felicitat

Radu Drăgușin s-a transferat oficial la Tottenham pentru 31 milioane de euro. Clubul londonez a oferit 25 de milioane de euro, iar fundașul de doar 21 de ani a devenit cel mai scump fotbalist român din istorie.

Genoa, clubul care l-a cedat pe Drăgușin, mai poate lua încă 6 milioane de euro, sub forma unor bonusuri.

Recordul pentru cel mai scump transfer era deținut de Adrian Mutu. În 2004, s-a transferat de la Parma la Chelsea pentru 19 milioane de euro.

Fostul fotbalist, actual antrenor, i-a transmis felicitări lui Radu Drăgușin, echipei sale și impresarilor săi. Totodată, l-a avertizat că greul abia acum începe. Mutu a spus și că nu îi pare rău că i-a fost doborât recordul, pentru că „recordurile sunt făcute să fie doborâte”.

„Felicitări lui Radu și echipei sale, felicitări impresarilor pentru afacere. Este un transfer reușit în adevăratul sens al cuvântului. Eu cred că Radu are talent, încredere, a demonstrat ce poate în Italia, ceea ce este greu, fiindcă Serie A este în top.

Mă bucur mult pentru el, chiar mă bucur. Bravo! Dar să fie conștient că greul de-abia acum începe. Nu sunt supărat că mi-a doborât recordul.

Recordurile sunt făcute ca să fie doborâte. Mă bucur că după 20 și ceva de ani avem un român care să depășească o barieră importantă, un transfer de peste 20 și ceva de milioane de euro”, a declarat el, potrivit GSP.