În Piața Victoriei se apelează la laser. Altfel, protestatarii de meserie par că nu au reușit să își îndeplinească obiectivul, adică reeditarea protestului din 10 octombrie 2018 și aducerea a sute de mii de oameni în piață. Dimpotrivă, numărul participanților este jenant, chiar și în evaluările instituțiilor de presă care susțin mișcarea, adică maximum 20.000.

Lumea deja pleacă. Dar protestatarul de meserie Dide apeelează la laser.

Pe Palatul Victoria a apărut cuvântul „Analfabeta”, proiectat cu un laser de protestatarul Cristian Dide. Acesta nu se află la prima acțiune de acest fel. Anul trecut, el a proiectat pe Palatul Parlamentului, în timpul festivalului iMapp, mesajul „Jos PSD”.

Cristian Dide s-a implicat în aproape toate protestele organizate în Bucureşti faţă de guvernarea PSD, fijnd personaj principal şi în câteva incidente cu Poliţia sau cu Jandarmeria. La unul dintre protestele din faţa sediului PSD, Dide s-a urcat într-un copac, iar în timpul unui eveniment organizat de Primăria Capitalei, Dide a fost încătuşat de poliţişti, în timp ce proiecta mesajul „#Rezist” pe Palatul Regal.