Producătorul de televiziune român Valeriu Lazarov a murit marţi dimineaţă, la Madrid, la vârsta de 73 de ani, din cauze naturale, potrivit informaţiilor oferite de fiul acestuia, Valerio, citat de publico.es.

Valerio Lazarov a fost director general şi consilier al televiziunii Telecinco din 1985 până în 1994 şi un celebru realizator al Televiziunii Spaniole în anii 1970.

El a murit marţi dimineaţă, la Madrid, potrivit informaţiilor oferite de fiul său.

Trupul neînsufleţit al producătorului de televiziune va fi transportat marţi la un serviciu de pompe funebre din localitatea madrilenă Tres Cantos.

În 1995, Valeriu Lazarov şi-a înfiinţat compania de producţie, Prime Time Communications. Valeriu Lazarov este cunoscut ca fiind omul care a revoluţionat divertismentul românesc de televiziune, după anii ’90. Astfel, în 2005, el a realizat „Genialii”, iar în 2007, serialul „Chiquititas”, producţii difuzate şi de televiziunile din România. Este cunoscut ca „părintele” celei mai longevive emisiuni, „Surprize, surprize” (difuzată timp de nouă ani la TVR), dar şi al altor emisiuni de succes, precum „Din Dragoste”, „Iartă-mă”, „Sub alt chip”, „Imprevizibilii”, „Ploaia de stele”, „Babilonia” etc

SURSA: Mediafax